ΑρχικήReviewsΤο Galaxy Olympic Edition της Samsung

Το Galaxy Olympic Edition της Samsung

Η Samsung είναι επίσημος συνεργάτης του Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει ένα smartphone για να γιορτάσει αυτό το γεγονός.

Samsung
Οι φήμες σχετικά με το smartphone έχουν βγει στην επιφάνεια εδώ και αρκετό καιρό και πριν από λίγες μέρες, η Samsung ανακοίνωσε τελικά τη συσκευή επίσημα.
Το Galaxy S7 Edge Olympic Edition θα είναι διαθέσιμο στις 18 Ιουλίου.
Η συμμετοχή της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησε από το 1988, όταν η εταιρεία ήταν ένας τοπικός χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ. Από τότε, η Samsung έχει εμπλακεί σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις και θα συνεχίσει να είναι χορηγός, ακόμη και κατά τη διάρκεια του Τόκιο το 2020.
Η εταιρεία σκοπεύει να δώσει 12.500 Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition , μαζί με το Gear IconX σε όλους του Ολυμπιονίκες του Ρίο.

Το smartphone θα έχει ένα χρωματιστό μοτίβο που περιλαμβάνει τα πέντε επίσημα χρώματα των Ολυμπιακών Δαχτυλιδιών.
Οι Ολυμπιονίκες δεν θα είναι οι μόνοι που θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ειδική έκδοση, η Samsung θα κυκλοφορήσει 2.016 Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition smartphones στις αγορές της Βραζιλία, της ΗΠΑ, της Κίνας, της Γερμανίας και της Κορέας.
Η πώληση του smartphone θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου του 2016.
Οι προδιαγραφές του Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition είναι η ίδια όπως στο Galaxy S7 Edge.
Δηλαδή, το τηλέφωνο θα έχει μια κυρτή οθόνη 5.5-ιντσών Super AMOLED QHD , με Snapdragon 820 επεξεργαστή, 4GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Θα έχει, επίσης, μια 3600mAh μπαταρία και η κάμερα θα είναι 12MP.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS