ΑρχικήReviewsΤο Spire smart pebble μετράει την αναπνοή και την ψυχική σας υγεία

Το Spire smart pebble μετράει την αναπνοή και την ψυχική σας υγεία

Spire

Ο ελκυστικός, αξίας $ 129 μετρητής Spire δεν μοιάζει καθόλου με κανένα άλλο gadget υγείας που έχουμε δει.

Μοιάζει με ένα μικρό, γκρι βότσαλο και αντί να το φοράτε στον καρπό σας μπορείτε απλά να το στερεώσετε στην ζώνη ή ακόμα και τα εσώρουχά σας. Το Spire, το οποίο είναι περίπου μια ίντσα σε διάμετρο και μισή ίντσα παχύ, ακουμπά απαλά πάνω στο δέρμα σας. Ίσως σκέφτεστε ότι αυτό θα είναι δυσάρεστο, αλλά σύντομα θα ξεχάστε ότι το φοράτε.

Ωστόσο, πριν βάλετε τη συσκευή, πρέπει πρώτα να το φορτίσετε με στην κυκλική, ασύρματη βάση φόρτισής του και στη συνέχεια να το συνδέσετε το με την εφαρμογή Spire μέσω Bluetooth Low Energy. Το Spire δονείται όταν είναι συνδεδεμένο και μερικές φορές για να σας ενημερώσει όταν δεν αναπνέετε. Μόλις γίνει η προεργασία και φορέσετε Spire, η οθόνη σας υποδέχεται με ένα ζωντανό κύμα αναπνοής. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο καθώς αναπνέετε. Η εφαρμογή παρακολουθεί για τις αποκαλούμενες «ραβδώσεις» του gadget: 17 αναπνοές ανά λεπτό (BPM) θεωρούνται φυσιολογικές, ενώ 21 BPM μπορεί να υποδεικνύουν ότι είστε σε ένταση.

Αν το Spire αισθανθεί μέσω της αναπνοής σας ότι είστε τεταμένος, θα σας ζητήσει να ξεκινήστε μια άσκηση χαλάρωσης. Αν το αφήσετε, το gadget μπορεί να ενσωματώσει τα δεδομένα τοποθεσίας, τις φωτογραφίες ακόμα και το ημερολόγιό σας για να σας δείξει πότε, πού και ίσως το λόγο που άλλαξε η αναπνοή σας. Τα δεδομένα αναπνοής μπορούν επίσης να ανταλλάσσονται με το App Υγείας της Apple.

Όπως και άλλες παρόμοιες εφαρμογές, το Spire περιλαμβάνει επίσης προ-ηχογραφημένες συνεδρίες καθοδήγησης με σκοπό να σας ηρεμήσει. Το Spire παρακολουθεί την αναπνοή σας, έτσι ώστε να μπορεί με μεγαλύτερη ακρίβεια να έχει πρόσβαση όταν αναπνέετε πιο γρήγορα ή πιο αργά από το πρότυπό σας. Ωστόσο, είναι επίσης δίκαιο να πούμε ότι το να καταλαβαίνει την ψυχική σας υγεία είναι περισσότερο θέμα τύχης.

Το gadget προορίζεται να φοριέται όλη την ημέρα, αλλά όχι τη νύχτα. Αυτό είναι κρίμα, διότι στη διάρκεια της νύχτας είναι που πραγματικά χρειάζεται να παρακολουθούμε την αναπνοή μας. Το Spire έχει επίσης ενσωματωμένο εντοπισμό κίνησης, ώστε να μπορείτε επίσης να πάρετε πληροφορίες για τα βήματα και τη γενική σας δραστηριότητα.

Το μόνο πρόβλημα που μπορούμε να πούμε ότι έχει είναι η κατανάλωση μπαταρίας όχι του ίδιου αλλά του smartphone με το οποίο συνδέεται.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS