ΑρχικήinetΤα χαριτωμένα emoji της Apple εξηγούν σε βίντεο την καθαρή ενέργεια

Τα χαριτωμένα emoji της Apple εξηγούν σε βίντεο την καθαρή ενέργεια

c944a62e163d04e202726aeb6278b055-Apple

Σύμφωνα με τις νέες υποδείξεις του CEO Tim Cook, η Apple έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα να γίνει πιο φιλική προς το περιβάλλον από ό, τι έχει υπάρξει έως τώρα στην ιστορία της εταιρείας.

Ήδη το προηγούμενο έτος, 2015, το 93% της ενέργειας που χρησιμοποιήθηκε από την εταιρεία, προήλθε εξολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αυτό το ποσοστό, περιλαμβάνει και την ενέργεια που χρησιμοποιείται για την αποστολή των μηνυμάτων στο iMessage σας. Η Apple έφτιαξε ένα χαριτωμένο μικρό βίντεο – με επίσης πολύ χαριτωμένα emojis – στο οποίο εξηγεί απλά πώς κάθε iMessage σας που αποστέλλεται μέσω των κέντρων δεδομένων της, τροφοδοτείται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αυτό μας κάνει δεκάδες δισεκατομμύρια μηνύματα iMessage που επεξεργάζονται κάθε μέρα, επειδή εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να στέλνουμε emojis με σχήμα πίτσα ο ένας στον άλλο όλη την ημέρα.

Εκτός όμως από την ενεργοποίηση των κέντρων δεδομένων της με την καθαρή ενέργεια, η Apple έχει πάρει επίσης ακόμα πιο τολμηρές πρωτοβουλίες για το μέλλον, ώστε να μπορέσει να προλάβει τα παλιά iPhones πρωτού αυτά προσγειωθούν στον χώρο της υγειονομικής ταφής.

Τον περασμένο μήνα, η Apple παρουσίασε στο κοινό το Liam, το ρομπότ της με τα είκοσι εννέα χέρια, που αποσυναρμολογεί παλιά iPhones και ξεχωρίζει τα διασωθέντα μέρη που πρόκειται να επαναχρησιμοποιηθούν. Το ρομπότ μπορεί να αποσυναρμολογήσει ένα iPhone κάθε 11 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την κατασκευή του νέου τεράστιου διαστημόπλοιού της Campus 2, που είναι εφοδιασμένο με ηλιακούς συλλέκτες στη στέγη για να έρθει πιο κοντά στο να μετατρέψει όλες τις δραστηριότητές της σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS