ΑρχικήinetΟι ταξιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να έχουν δωρεάν Wi-Fi εάν έχουν...

Οι ταξιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να έχουν δωρεάν Wi-Fi εάν έχουν MasterCard

Big-Ben-compressedΑν έχετε ποτέ χρυσοπληρώσει τα τέλη περιαγωγής, γνωρίζετε πόσο ακριβό μπορεί να είναι να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone, ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, υπάρχει πλέον μια εναλλακτική λύση.

Η MasterCard προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε ταξιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, εφ ‘όσον είναι κάτοχοι των καρτών.

Η εταιρεία πιστωτικών καρτών συνεργάζεται με τον βρετανικό πάροχο Wi-Fi “The Cloud” για να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο Internet σε δημόσιους χώρους σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία έχει 22.000 hotspots στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στη δωρεάν σύνδεση, οι ταξιδιώτες μπορούν να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας «MasterCard’s Priceless Cities», στη συνέχεια θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή WiFi για κινητά από το Google Play ή το Apple App Store.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν ανιχνευτή Wi-Fi hotspot, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να δουν το πλησιέστερο hotspot ενώ είναι καθοδόν.

Τα Wi-Fi hotspots του Cloud είναι σε δημόσιους χώρους, όπως καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα από την Expedia, το 94% των ταξιδιωτών διαθέτει μια κινητή συσκευή για τις διακοπές. Υπάρχουν πάνω από 3,6 δισεκατομμύρια μοναδικοί χρήστες κινητών σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την GSMA Intelligence.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS