ΑρχικήsecurityΠαροχή δωρεάν πιστοποιητικών SSL από την CloudFlare

Παροχή δωρεάν πιστοποιητικών SSL από την CloudFlare

Αρχίζοντας από σήμερα, η εταιρεία CloudFlare θα παρέχει σε όλους τους πελάτες της, ακόμα και σε εκείνους που χρησιμοποιούν την δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας τους, πιστοποιητικά SSL χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
Το project αποτελεί μέρος της ανάπτυξης μιας νέας δωρεάν υπηρεσίας, που ονομάζεται Universal SSL. Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το όφελος κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του πελάτη και του web server.

SSLΑναμένεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί για όλους τους υφιστάμενους πελάτες μέχρι το τέλος της ημέρας.

«Όλοι μας οι πελάτες, θα είναι πλέον σε θέση να έχουν αυτόματα παροχή πιστοποιητικού SSL στο δίκτυο της ClοudFlare, που θα αποδέχεται συνδέσεις HTTPS στο domain και τα subdomains τους. Τα πιστοποιητικά περιλαμβάνουν μια καταχώρηση για το κεντρικό domain (π.χ. example.com), καθώς και μια είσοδο μπαλαντέρ για όλα τα subdomains πρώτου επιπέδου (π.χ. www.example.com, blog.example.com, κλπ),» αναφέρει ο Matthew Prince, Διευθύνων Σύμβουλος της ClοudFlare σε μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας.

Ο Matthew Prince πρόσθεσε, επίσης, ότι για τις ιστοσελίδες που δεν χρησιμοποιούσαν SSL πριν, η κίνηση από τον browser και την ClοudFlare θα κρυπτογραφείται αυτόματα, αλλά δεν θα προστατεύει τον web server του site.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS