ΑρχικήsecurityΟ Tim Cook επιτίθεται στην Google και την προστασία που παρέχει στους...

Ο Tim Cook επιτίθεται στην Google και την προστασία που παρέχει στους χρήστες της

Tim-Cook-Takes-on-Google-with-User-Privacy-Video

Ο Tim Cook έδωσε μια συνέντευξη στο PBS και τον Charlie Rose, ο οποίος έκανε πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δεν εξηγεί μόνο κάποιες από τις ιδέες που βρίσκονται πίσω από το Apple Watch και της εξαγορά του Beats Audio, αλλά αποδέχεται και το γεγονός ότι το Apple Maps ήταν μια αποτυχία.

Το μεγάλο κεφάλι της Apple έδωσε μια δίωρη συνέντευξη και το δεύτερο μέρος θα προβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τον υπόλοιπο κόσμο παγκοσμίως το βίντεο θα κυκλοφορήσει από 24 έως 36 ώρες μετά την προβολή στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά το softpedia έχει δημοσιεύσει ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα με τον Tim Cook έτοιμο να επιτεθεί στην Google.

Παραδόξως, αυτό δεν αφορά το Android, αλλά την προστασία των προσωπικών δεδομένων που προσφέρει η Google στους χρήστες της. Ο Tim Cook εξήγησε πως δεν έχουν συλλέξει δεδομένα χρηστών ή διαβάσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως έκανε η Google.

Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συλλέγει πάρα πολλές πληροφορίες. Η Apple δεν τέθηκε στόχος αυτών των αιτημάτων μόνο και μόνο επειδή δεν συλλέγει όλα τα δεδομένα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/Bmm5faI_mLo

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS