ΑρχικήHow ToΤο Google Photos λαμβάνει καινούρια ενημερωμένη έκδοση

Το Google Photos λαμβάνει καινούρια ενημερωμένη έκδοση

Η Google εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των κύριων εφαρμογών της, και το τελευταία που θα λάβει μια ενημερωμένη έκδοση είναι το Google Photos για το iOS. Η έκδοση 1.12.1 φέρνει κάποια νέα χαρακτηριστικά.

Η νέα ενημερωμένη έκδοση φέρνει μερικές χρήσιμες λειτουργίες και βελτίωση της ταχύτητας, που είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Το Google Photos θα έρθει με βελτιωμένη υποστήριξη για το burst photo, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί επίσης να βρεθεί στην ενσωματωμένη κάμερα του iOS. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας κρατώντας πατημένο το κουμπί στην οθόνη της εφαρμογή.

Google Photos

Η ενημέρωση του προγράμματος αποσκοπεί επίσης στη μείωση της χρήσης της μπαταρίας και τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, καθώς και να φέρει κάποιες βελτιώσεις στην απόδοση.

Το νέο εργαλείο περικοπής επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εύκολα τις φωτογραφίες τους, αφαιρώντας τα τμήματα που δεν χρειάζονται η δεν θέλουν να εμφανίζονται στο τελικό αποτέλεσμα.

Το Google Photos χρησιμοποιείται σήμερα από 200 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν αποθηκεύσει 13,7 petabytes φωτογραφιών στην πλατφόρμα cloud, η οποία προσφέρει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο.

Μόλις πρόσφατα, το Google Photos ενημερώθηκε με ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρέσουν τις εικόνες από το cloud και τους άλλους λογαριασμούς τους γρηγορότερα.

Η Google έχει επίσης ενημερώσει τις Google Knowledge Graph cards, το οποίο πλέον θα παραθέτει το μέσο όρο χρόνου που οι άνθρωποι ξοδεύουν κατά την επίσκεψη τους σε ορισμένες περιοχές.
Το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους επισκέπτονται πολλά καινούργια μέρη μέσα σε μια μέρα και θέλουν να υπολογίζουν το χρόνο που θα χρειαστεί. Θα μπορούσε επίσης να είναι πρακτικό και για τους χρήστες που θέλουν να δουν ποιες είναι οι πιο πολυσύχναστες ώρες επίσκεψης σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS