ΑρχικήHow ToTo WhatsApp θα αποσύρει την υποστήριξη σε παλιά smartphones

To WhatsApp θα αποσύρει την υποστήριξη σε παλιά smartphones

whatsapp

Το WhatsApp δεν θα λειτουργήσει στα παλιά Nokia, BlackBerry, Android smartphones και iPhone 3GS

Εάν εξακολουθείτε να έχετε στην κατοχή σας ένα Nokia ExpressMusic ή το iPhone 3GS, δε θα μπορείτε να συζητάτε μέσω WhatsApp από αυτό το τέλος του έτους. Το WhatsApp, η πιο δημοφιλής cross platform εφαρμογή μηνυμάτων, έχει αρχίσει να κοινοποιεί στους παρακάτω χρήστες smartphone ότι η εφαρμογή μηνυμάτων θα σταματήσει να λειτουργεί στην πλατφόρμα στις 31 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα αυτό το έτος, το app που ανήκει στο Facebook είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για πολλά κινητά λειτουργικά συστήματα από το 2017, συμπεριλαμβανομένων του Symbian της Nokia.

Ένα αναδυόμενο μήνυμα εμφανίζεται τώρα σε κάθε χρήστη Symbian OS, «Δυστυχώς, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp μετά την 31/12/2016, διότι δεν θα υποστηρίζει πλέον το τηλέφωνό σας.»

Η εταιρεία, σε ένα blog post, έχει δηλώσει σαφώς ότι μέχρι το τέλος του 2016, θα έχει τελειώνει η υποστήριξη του WhatsApp Messenger για κινητές πλατφόρμες όπως τα BlackBerry (συμπεριλαμβανομένων των BlackBerry 10), το Nokia S40, το Nokia Symbian S60, Android 2.1 και Android 2.2 , Windows Phone 7.1 και iPhone 3GS / iOS 6.

Πιστεύεται ότι αυτά τα ξεπερασμένα λειτουργικά συστήματα δεν προσφέρουν το είδος των ικανοτήτων που απαιτούνται για την επέκταση των χαρακτηριστικών του WhatsApp στο μέλλον.

Το WhatsApp τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανακοινώσει το τέλος της υποστήριξης για Symbian παράλληλα με τα BlackBerry. Η υπηρεσία μηνυμάτων είχε προτείνει στους χρήστες να αποκτήσουν νεότερη συσκευή Android, iPhone ή το Windows Phone πριν από το τέλος του 2016 για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το WhatsApp.

Δεδομένου ότι, δεν θα υπήρχαν περισσότερες ενημερώσεις και patches ασφαλείας που να παρέχονται από το WhatsApp, η χρήση της υπηρεσίας μηνυμάτων σε παλαιότερα smartphones θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την ασφάλεια τους αργότερα.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα από τα παραπάνω κινητά, σας προτείνουμε να την αναβαθμίσετε σε μια νεότερη Android, iPhone ή Windows Phone συσκευή πριν από το τέλος του 2016 για να απολαύσετε την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του WhatsApp.

Τα Smartphones που δε θα έχουν υποστήριξη WhatsApp από 01/01/2017 είναι:

BlackBerry, συμπεριλαμβανομένου του BlackBerry 10

Nokia S40

Nokia Symbian S60

Android 2.1 και Android 2.2

Windows Phone 7.1

iPhone 3GS / iOS 6

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS