HomeinetCompare Spotify Free and Premium: 6 good reasons to pay

Compare Spotify Free and Premium: 6 good reasons to pay

Η Spotify διαθέτει περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια στον κατάλογό της και παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε ολόκληρο το αρχείο, ανεξάρτητα από το επίπεδο συνδρομής τους. Από τους πάνω από 574 εκατομμύρια users της, οι 226 εκατομμύρια είναι συνδρομητές που πληρώνουν, καθιστώντας τη μία από τις κορυφαίες services μουσικής ροής στον κόσμο. Αντίθετα από το Apple Music, η Spotify προσφέρει μια δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας της που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, γεγονός που θέτει το ερώτημα: Πρέπει να πληρώσετε για να ακούσετε τη μουσική που προσφέρει;

See also: Spotify users report that the music streaming service is down

Spotify

Δεν υπάρχει πλέον η λειτουργία shuffle-only

Ο κύριος λόγος για να αναβαθμίσετε εάν χρησιμοποιείτε την επί πληρωμή Application του Spotify στο κινητό σας τηλέφωνο είναι η δυνατότητα να αναπαράγετε οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμείτε… κατόπιν αιτήματος.

Απεριόριστες παρακάμψεις και επαναλήψεις

Με τη δωρεάν υπηρεσία του Spotify, μπορείς να παραλείψεις μόνο έναν πεπερασμένο αριθμό τραγουδιών από μια ανάμεικτη επιλογή. Συγκεκριμένα, έχεις τη δυνατότητα να παραλείψεις μόνο έξι songs ανά ώρα. Με το Premium, μπορείς να παραλείψεις όσα τραγούδια θεωρείς απαραίτητο.

Βελτιωμένη ποιότητα ήχου

Με το Spotify Free μπορείτε να ακούτε music σε κανονική ποιότητα ή σε υψηλή ποιότητα, χωρίς δυνατότητα προσαρμογής του ρυθμού μετάδοσης πέραν αυτών των τιμών. Το Spotify Premium προσφέρει υψηλή ποιότητα μετάδοσης στα 320 Kbps, προσφέροντας καλύτερη και πιο λεπτομερή ηχητική απόδοση, εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά ή ηχεία υψηλής ποιότητας.

See also: Spotify is testing playlists that will be unlocked by NFT holders

Listen offline

Θέλετε να απολαμβάνετε μουσική κατά την πρωινή σας διαδρομή ακόμα και χωρίς κάλυψη κινητής τηλεφωνίας; Το Spotify Premium σας επιτρέπει να κατεβάζετε έως και 10.000 τραγούδια, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε όταν δεν έχετε πρόσβαση στο internet ή απλά θέλετε να μειώσετε τη χρήση δεδομένων. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό σε έως και πέντε Devices.

Αναπαραγωγή άλμπουμ πλήρως

Εάν ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης δημοσιεύσει ένα νέο άλμπουμ, πιθανότατα θέλετε να ακούσετε κάθε τραγούδι — με τη σειρά — και ίσως να πατήσετε επανάληψη ή στο σημάδι των 30 δευτερολέπτων, να ξεκινήσετε από την αρχή. Τα μέλη του Spotify Free δεν μπορούν να παίξουν ολόκληρα άλμπουμ ενώ χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε κινητά phone numbers.

Πάρτε τις μελωδίες σας στο εξωτερικό

Ξεκινάτε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό; Η δωρεάν έκδοση του Spotify σάς επιτρέπει ροή μουσικής για έως και 14 ημέρες εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Με το Spotify Premium, δεν υπάρχει όριο στον χρόνο που μπορείτε να ακούτε μουσική όταν επισκέπτεστε άλλη χώρα.

See also: Spotify will lay off 200 employees from its podcasting division

Για να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας σε Spotify Premium, πρώτα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Spotify. Αφού φτάσετε στην ιστοσελίδα, πατήστε το κουμπί ‘Λήψη Premium‘ που βρίσκεται στην κορυφή της ιστοσελίδας.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα account σας στο Spotify. Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί, εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας και πατήστε ‘Link‘. Αφού συνδεθείτε, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο Premium που προτιμάτε. Επιλέξτε το πακέτο που θέλετε και πατήστε ‘Continue reading‘.

Τέλος, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Αφού εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής και επιβεβαιώσετε την purchase, ο λογαριασμός σας θα αναβαθμιστεί σε Spotify Premium.

Source: cnet

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS