ΑρχικήinetΣύγκριση Spotify Free και Premium: 6 καλοί λόγοι για να πληρώσετε

Σύγκριση Spotify Free και Premium: 6 καλοί λόγοι για να πληρώσετε

Η Spotify διαθέτει περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια στον κατάλογό της και παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε ολόκληρο το αρχείο, ανεξάρτητα από το επίπεδο συνδρομής τους. Από τους πάνω από 574 εκατομμύρια χρήστες της, οι 226 εκατομμύρια είναι συνδρομητές που πληρώνουν, καθιστώντας τη μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες μουσικής ροής στον κόσμο. Αντίθετα από το Apple Music, η Spotify προσφέρει μια δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας της που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, γεγονός που θέτει το ερώτημα: Πρέπει να πληρώσετε για να ακούσετε τη μουσική που προσφέρει;

Δείτε επίσης: Χρήστες του Spotify αναφέρουν ότι η υπηρεσία music streaming είναι εκτός λειτουργίας

Spotify

Δεν υπάρχει πλέον η λειτουργία shuffle-only

Ο κύριος λόγος για να αναβαθμίσετε εάν χρησιμοποιείτε την επί πληρωμή εφαρμογή του Spotify στο κινητό σας τηλέφωνο είναι η δυνατότητα να αναπαράγετε οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμείτε… κατόπιν αιτήματος.

Απεριόριστες παρακάμψεις και επαναλήψεις

Με τη δωρεάν υπηρεσία του Spotify, μπορείς να παραλείψεις μόνο έναν πεπερασμένο αριθμό τραγουδιών από μια ανάμεικτη επιλογή. Συγκεκριμένα, έχεις τη δυνατότητα να παραλείψεις μόνο έξι τραγούδια ανά ώρα. Με το Premium, μπορείς να παραλείψεις όσα τραγούδια θεωρείς απαραίτητο.

Βελτιωμένη ποιότητα ήχου

Με το Spotify Free μπορείτε να ακούτε μουσική σε κανονική ποιότητα ή σε υψηλή ποιότητα, χωρίς δυνατότητα προσαρμογής του ρυθμού μετάδοσης πέραν αυτών των τιμών. Το Spotify Premium προσφέρει υψηλή ποιότητα μετάδοσης στα 320 Kbps, προσφέροντας καλύτερη και πιο λεπτομερή ηχητική απόδοση, εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά ή ηχεία υψηλής ποιότητας.

Δείτε ακόμα: Το Spotify δοκιμάζει playlists που θα ξεκλειδώνονται από τους κατόχους NFT

Listen offline

Θέλετε να απολαμβάνετε μουσική κατά την πρωινή σας διαδρομή ακόμα και χωρίς κάλυψη κινητής τηλεφωνίας; Το Spotify Premium σας επιτρέπει να κατεβάζετε έως και 10.000 τραγούδια, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε όταν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ή απλά θέλετε να μειώσετε τη χρήση δεδομένων. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό σε έως και πέντε συσκευές.

Αναπαραγωγή άλμπουμ πλήρως

Εάν ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης δημοσιεύσει ένα νέο άλμπουμ, πιθανότατα θέλετε να ακούσετε κάθε τραγούδι — με τη σειρά — και ίσως να πατήσετε επανάληψη ή στο σημάδι των 30 δευτερολέπτων, να ξεκινήσετε από την αρχή. Τα μέλη του Spotify Free δεν μπορούν να παίξουν ολόκληρα άλμπουμ ενώ χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα.

Πάρτε τις μελωδίες σας στο εξωτερικό

Ξεκινάτε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό; Η δωρεάν έκδοση του Spotify σάς επιτρέπει ροή μουσικής για έως και 14 ημέρες εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Με το Spotify Premium, δεν υπάρχει όριο στον χρόνο που μπορείτε να ακούτε μουσική όταν επισκέπτεστε άλλη χώρα.

Δείτε επίσης: Η Spotify θα απολύσει 200 υπαλλήλους από το τμήμα podcasting

Για να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας σε Spotify Premium, πρώτα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Spotify. Αφού φτάσετε στην ιστοσελίδα, πατήστε το κουμπί ‘Λήψη Premium‘ που βρίσκεται στην κορυφή της ιστοσελίδας.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Spotify. Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί, εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας και πατήστε ‘Σύνδεση‘. Αφού συνδεθείτε, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο Premium που προτιμάτε. Επιλέξτε το πακέτο που θέλετε και πατήστε ‘Συνέχεια‘.

Τέλος, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Αφού εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής και επιβεβαιώσετε την αγορά, ο λογαριασμός σας θα αναβαθμιστεί σε Spotify Premium.

Πηγή: cnet

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS