HomeUpdatesMeta Verified for Business: the subscription program is extended to businesses

Meta Verified for Business: the subscription program is extended to businesses

Η Meta ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το συνδρομητικό της πρόγραμμα Meta Verified σε επιχειρήσεις, αφού το κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για creators τον Μάρτιο. Το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις θα λέγεται Meta Verified for Business. Η εταιρεία θα δοκιμάσει αρχικά το πρόγραμμα επαλήθευσης στο Facebook και το Instagram, αλλά σχεδιάζει να το διαθέσει σε επιχειρήσεις και στο WhatsApp, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν συνδρομή στο Meta Verified με κόστος 21,99 $/μήνα ανά σελίδα στο Facebook ή λογαριασμό στο Instagram. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν 34,99 $/μήνα και για τα δύο. Η τιμολόγηση για το WhatsApp δεν είναι ακόμα γνωστή.

See also: UK: asks Meta not to implement end-to-end encryption on Instagram and Messenger

Τα οφέλη του Meta Verified for Business περιλαμβάνουν ένα badge, καλύτερη προσέγγιση users and προστασία έναντι της πλαστοπροσωπίας. Η εταιρεία προσφέρει στις επιχειρήσεις το ίδιο badge με αυτό που προσφέρεται στους creators, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν η προστασία έναντι πλαστοπροσωπίας για το επίπεδο των επιχειρήσεων είναι διαφορετική.

Όσον αφορά στην καλύτερη προσέγγιση χρηστών για τις επαληθευμένες επιχειρήσεις, αυτό γίνεται με δύο τρόπους: οι verified επιχειρήσεις θα τοποθετούνται σε καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης and θα προτείνονται στους χρήστες στο feed τους. The businesses που πληρώνουν συνδρομή Meta Verified for Business θα βλέπουν τον λογαριασμό τους στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Επιπλέον, θα εμφανιστούν σε ένα νέο καρουζέλ στο feed που ονομάζεται “Recommended Meta Verified Businesses”.

See also: Meta shuts down three Oculus games without explanation

Meta Verified for Business Instagram Facebook επιχειρήσεις

Ωστόσο, για να αγοράσει μια εταιρεία μια συνδρομή, θα πρέπει να πληροί κριτήρια καταλληλότητας, όπως επαλήθευση μέσω τηλεφώνου, email ή domain name, ενώ θα υπάρχει και κριτήριο σχετικά με την ελάχιστη δραστηριότητα στις σελίδες τους στο Facebook ή στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ωστόσο, η Meta δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις απαιτήσεις και είπε ότι θα γίνουν περισσότερα γνωστά, όταν κυκλοφορήσει το πρόγραμμα.

Όπως προείπαμε, κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο WhatsApp, αλλά αργότερα. Αυτή η συνδρομή θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας προσαρμοσμένης ιστοσελίδας βασισμένης στο WhatsApp, με δυνατότητα αναζήτησης. Η επαλήθευση θα ξεκλειδώσει επίσης την υποστήριξη πολλών συσκευών για έως και 10 συσκευές για επαγγελματικούς accounts. Έτσι, πολλά διαφορετικά άτομα θα μπορούν να χειρίζονται ερωτήματα και παραγγελίες πελατών.

See also: Meta requires employees to return to the office!

Το WhatsApp προσφέρει ήδη αυτές τις δυνατότητες σε επιχειρήσεις με το WhatsApp Premium. Η εταιρεία είπε ότι πρόκειται να επεκτείνει το σύνολο δυνατοτήτων.

Το Meta Verified for Business σε Facebook and Instagram θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε επιλεγμένες αγορές τις επόμενες εβδομάδες.

Το “Meta Verified for Business” είναι μια νέα πρωτοβουλία που αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Meta να δημιουργήσει πιο ασφαλείς, αξιόπιστες και χρήσιμες platforms για τους χρήστες της και τις επιχειρήσεις.

Source: techcrunch.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS