ΑρχικήinetFelix Kjellberg: Ο «βασιλιάς» του YouTube

Felix Kjellberg: Ο «βασιλιάς» του YouTube

YouTube

Με 4,1 δισεκατομμύρια χτυπήματα και 33 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του, ο 25χρονος Felix Kjellberg ήταν ο κυρίαρχος του YouTube το 2014.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλής, ο video blogger έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή δίπλα στη θάλασσα, όπου ζει μαζί με την Ιταλίδα φίλη του που γνώρισε στο διαδίκτυο. 

Γνώρισε την 22χρονη Marzia Bisognin στο διαδίκτυο το καλοκαίρι του 2011 αφότου φιλικά της πρόσωπα της είπαν να δει “τον ηλίθιο που παίζει παιχνίδια“. 

pic1

Άρχισε όμως να της αρέσει πολύ ο “ηλίθιος” που τελικά πήρε ένα αεροπλάνο για την Ιταλία προκειμένου να τη γνωρίσει και το ειδύλλιό τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

“Αν υπάρχει κάτι που έμαθα στο σημείο αυτό είναι ότι αν υπάρχει κάτι που θέλετε, αρπάξτε το διαφορετικά αφήστε το. Έτσι πήγα στην Ιταλία. 

Δεν είπα σε κανέναν ότι θα πήγαινα. Έφυγα από το σπίτι και άφησα ένα σημείωμα στους γονείς μου πως δεν μπορούσα να προσέχω το σκυλί. 

pic2

Η συμφωνία μας για να μένω σπίτι ήταν πως αν δεν έχω δουλειά, θα πρέπει να βγάζω το σκυλί για βόλτα, κάτι στο οποίο χειρίστηκα τραγικά.

Ήταν το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Με περίμενε με έναν φίλο της στην πύλη των αφίξεων. Ακόμα πιο όμορφη από τα βίντεο που μου έστελνε”.

 pic3

Η 22χρονη μετακόμισε στη Σουηδία και τον Ιούλιο του 2013 αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Brighton με τον 25χρονο. Εκείνη τη χρονιά ο 25χρονος έβγαλε πάνω από 2.600.000 λίρες εξολοκλήρου από διαφημίσεις.

Το μέλλον βέβαια θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό για εκείνον που σπούδασε Βιομηχανική Μηχανική στο Chalmers University of Technology.

pic4

“Παρατήρησα ότι δεν είχα τίποτα κοινό με τους άλλους ανθρώπους στο πρόγραμμα. Όλοι ήθελαν επιχειρηματική σταδιοδρομία, κάτι που εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε και γι’ αυτό τα παράτησα. 

Το να πω στους γονείς μου πως εγκατέλειψα τις σπουδές των ονείρων μου για να κάτσω σπίτι και να γράφω βίντεο όπου παίζω video games δεν ήταν εύκολο. 

Μου είπαν ότι το να κάθομαι σπίτι και να παίζω παιχνίδια δεν θα με οδηγήσει πουθενά στη ζωή. Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν εντελώς παράλογο. 

Τα βίντεό του τράβηξαν την προσοχή του Marker Studios που διαχειρίζεται περίπου 55.000 κανάλια στο YouTube.

Για τα εκατομμύρια χρηστών που τον ακολουθούν δεν μόνο ένας διάσημος νέος αλλά ένας ακόμα φίλος τους. 

“Αυτό που με διαφοροποιεί από άλλους YouTubers είναι ότι έχω δημιουργήσει μια στενότερη επαφή με τους χρήστες που με ακολουθούν, σπάζοντας τον τοίχο ανάμεσά μας”. 

Αν ο PewDieDie είναι ο βασιλιάς του YouTube, τότε η κοπέλα του με nick CutiePieMarzia είναι η βασίλισσα με 5 εκατομμύρια χρήστες να την ακολουθούν. 

Φιλοδοξία του 25χρονου είναι στο μέλλον να δημιουργήσει το δικό του παιχνίδι. “Δεν μπορώ να κάνω βίντεο σε καθημερινή βάση. Κάνω τα πάντα μόνος μου. 

Δεν θα αντέξω για πολύ παραπάνω από 2 χρόνια. Βάζω τόση ενέργεια σε αυτό που πραγματικά έχω καεί”.

Πηγή: newsit.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS