ΑρχικήinetTo Apple iOS 8 παρέχει σάρωση πιστωτικής κάρτας - καλύτερη προστασία προσωπικών...

To Apple iOS 8 παρέχει σάρωση πιστωτικής κάρτας – καλύτερη προστασία προσωπικών δεδομένων

iossss0970987as0dsfsa

Η αποκάλυψη του iOS 8 στο WWDC την περασμένη εβδομάδα από την Apple, συνοδευόταν από μια σειρά εκπλήξεις, αλλά οι χρήστες εξακολουθούν να ανακαλύπτουν περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως μια νέα επιλογή σάρωσης πιστωτικής κάρτας στο Safari.

Το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του iPhone για να ανιχνεύσει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας όταν σας ζητηθεί από έναν ιστοχώρο κατά τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Όταν παρουσιάζεται ένα πεδίο πιστωτικής κάρτας στην έκδοση του Safari για iOS 8, θα δείτε μια επιλογή “Σάρωση Πιστωτικής Κάρτας”, ένα νέο τμήμα των κωδικών πρόσβασης και η επιλογή της Αυτόματης Συμπλήρωσης που είναι ήδη διαθέσιμη στο iOS 7, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε στοιχεία της κάρτας για μελλοντικές online αγορές. Η νέα δυνατότητα χρησιμοποιεί αναγνώριση χαρακτήρων για να μεταφράσει την εικόνα της πιστωτικής σας κάρτας σε διακριτούς αριθμούς για την iOS συσκευή σας, σύμφωνα με το 9to5Mac.

Ένα άλλο λιγότερο γνωστό χαρακτηριστικό του iOS 8 είναι ότι παράγει τυχαίες διευθύνσεις MAC κατά τη σάρωση για δίκτυα Wi-Fi, μια δυνατότητα που θα καταστήσει πιο δύσκολο για τις διαφημιστικές εταιρείες να σας εντοπίσουν μέσω της διεύθυνσης MAC.

Δεδομένων των πολλών αλλαγών στο iOS 8, μερικές ακόμα εκπλήξεις είναι πιθανό να παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αλλά αν δεν είστε προγραμματιστής ή συμμετείχατε σε πρόγραμμα για Public-beta της Apple, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο για να επωφεληθείτε όλων των χαρακτηριστικών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS