ΑρχικήsecurityBlackhat: Cyber Θρίλερ Ταινία Προσεχώς

Blackhat: Cyber Θρίλερ Ταινία Προσεχώς

Blackhat

Blackhat: Η νέα ταινία θρίλερ που αφορά τον κυβερνοχώρο

Το Hacking δεν είναι δημοφιλές μόνο στους εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τους κυβερνοεγκλημετίες, αλλά ελκύει και το ενδιαφέρον των βιομηχανιών ταινιών. Ταινίες του Χόλιγουντ, όπως η ταινία “Hackers” που κυκλοφόρησε το 1995 και το “Swordfish”  που κυκλοφόρησε το 2001 αποτελούν περίτρανα παραδείγματα, όπως και η νέα ταινία “Βlackhat” με τον Chris Hemsworth.

Το “Βlackhat” είναι ένα θρίλερ που αφορά τον κυβερνοχώρο, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Michael Mann (ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης το “Collateral” με τον Tom Cruise), στο οποίο ο ηθοποιός Chris Hemsworth θέλει να σώσει τον κόσμο. Το τελευταίο τρέιλερ του Blackhat έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Hemsworth στο επερχόμενο θρίλερ αφορά έναν πρώην Βlackhat χάκερ, που ονομάζεται Nicholas Hathaway, ο οποίος εκτίει 15ετή ποινή για κυβερνοεγκλήματα. Προσελήφθη κατ ‘ευθείαν από τη φυλακή από μια μικτή ομάδα Αμερικανών και Κινέζων αξιωματούχων επιβολής του νόμου για να σταματήσει το δίκτυο υψηλού επιπέδου κυβερνοεγκληματιών στο Σικάγο το Λος Άντζελες το Χονγκ Κονγκ και τη Τζακάρτα και να σώσει τον κόσμο από τους παγκόσμιους χάκερ.

Ο Hathaway συμφωνεί να βοηθήσει με τον όρο να αλλάξουν την ποινή του, αλλά όταν ο ίδιος αρχίζει να ασχολείται με το ζήτημα ανακαλύπτει ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι νόμιζε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ από εδώ.

Ο σκηνοθέτης του “The Insider” και του “Heat” αφιέρωσε χρόνια στην έρευνα για το Βlackhat, διερεύνησε την εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία και τα θέματα ασφάλειας στις μέρες μας. Η υποψήφια για Όσκαρ Βιόλα Ντέιβις,  η Tang Wei και ο Leehom Wang συμμετέχουν επίσης στο θρίλερ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS