ΑρχικήinetΗμέρα trolling κατά του ISIS σήμερα! Τρολλάρετε κι εσείς!

Ημέρα trolling κατά του ISIS σήμερα! Τρολλάρετε κι εσείς!

Το διάσημο group των hackers, Anonymous αποκάλυψε την επόμενη φάση του εν εξελίξει πολέμου τους κατά του ISIS. Η ομάδα προσκαλεί εσάς και τις υπηρεσίες ασφαλείας να κατεβάζουν ιστοσελίδες που υποστηρίζουν την εξτρεμιστική ομάδα και να συνεχίζουν να τους “τρολλάρουν”.

ISIS

H μαζική εξέγερση που αναμένεται να έχει χιλιάδες υποστηριχτές είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή!

Οι Anonymous δημοσίευσαν ένα μήνυμα στο forum Ghostbin ζητώντας από όλους να εναντιωθούν στο ISIS την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Η ομάδα αναζητάει βοήθεια από όλους για να τρολλάρει την τρομοκρατική ομάδα. Η ομάδα καλεί τους ανθρώπους να ανεβάσουν κοροϊδευτικές φωτογραφίες του ISIS στα social media χρησιμοποιώντας τα hashtags #Daesh και #Daeshbags, ένα προφανές λογοπαίγνιο με το εναλλακτικό όνομα της ομάδας και της λέξης douchebags.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος και ήδη έχει κατεβάσει περίπου 100 ιστοσελίδες προπαγάνδας και πάνω από 25.000 λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων που ανήκουν σε τζιχαντιστές.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ένα μέλος των Anonymous δήλωσε: “Ίσως να αναρωτιέστε όλοι γιατί τρολλάρουμε έτσι το ISIS και γιατί διοργανώνουμε όλη αυτή την εκστρατεία εναντίον τους. Για να το καταλάβετε πρέπει να δείτε πρώτα πως λειτουργεί η τρομοκρατική ομάδα. Χρησιμοποιούν τον φόβο για κι ελπίζουν ότι με τις ενέργειες τους μπορούν να μας φιμώσουν και να μείνουμε σιωπηλοί μέσα στο φόβο. Αλλά αυτό που ξεχνάνε είναι ότι οι εχθροί τους είναι περισσότεροι από αυτούς.”

Οι Anonymous πρόσθεσαν ότι “Θα τους κοροιδεύουμε για το πόσο ηλίθιοι είναι. Θα τους δείξουμε τι πραγματικά είναι. Δεν υποστηρίζουν μια θρησκεία η κάποιον Θεό, τους γίνεται πλύση εγκεφάλου από μικρή ηλικία και μεγάλη προπαγάνδα εναντίον της Δύσης όταν στην πραγματικότητα αυτοί οι ίδιοι αυξάνουν την απόσταση μεταξύ των χωρών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS