ΑρχικήinetΗ Αμερικάνικη Αεροπορία αυξάνει τους μισθούς των Cyber-Warfare

Η Αμερικάνικη Αεροπορία αυξάνει τους μισθούς των Cyber-Warfare

url8-Αεροπορία

Δεν είναι μεγάλη αύξηση, αλλά δείχνει το ενδιαφέρον της Πολεμικής Αεροπορίας στην ενίσχυση των δυνατοτήτων για κυβερνοπόλεμο.

Οι ΗΠΑ απαντούν στην πρόσφατη αύξηση της κυβερνο-κατασκοπείας και των απειλών που χρηματοδοτούνται από το κράτος, με το να διασφαλίσει ότι οι υποδομές ζωτικής σημασίας δε θα αφεθούν απροστάτευτες.

Μετά την επίτευξη ενός μη δικαστικού συμβιβασμού με δύο εταιρείες που παρείχαν κρίσιμο αμυντικό λογισμικό σε Ρώσους προγραμματιστές, τώρα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να αυξήσει την αμοιβή του προσωπικού της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας που απασχολείται σε θέσεις εργασίας κυβερνο-άμυνας.

Σύμφωνα με την Air ForceTimes, αξιωματούχοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει την αλλαγή αυτή στο τέλος του Οκτωβρίου, αλλά μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι πραγματικοί αριθμοί.

Φορείς της άμυνας στον κυβερνοχώρο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ θα πάρουν μια μικρή αύξηση

Αρχίζοντας από την 1η Οκτωβρίου για πρώτη φορά, το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που εργάζεται σε επιχειρήσεις στον κυβερνοχώρο, στον τομέα της σταδιοδρομίας 1B4X1, θα λάβει πρόσθετη αμοιβή.

Οι αεροπόροι θα λάβουν επιπλέον $ 150 αν έχουν εργαστεί για περισσότερο από έξι μήνες, και μια πρόσθετη αμοιβή των $ 225 αν έχουν εργαστεί για περισσότερο από 12 μήνες.

Αυτή η επιπλέον αμοιβή προστίθεται στην κανονική λίστα αμοιβών τους, την οποία κάθε αμερικανός στρατιωτικός εργαζόμενος παίρνει. Οι ΗΠΑ ενισχύουν τις κυβερνο-άμυνες τους, παρά το σύμφωνο anti-hacking με την Κίνα.

«Χρησιμοποιούμε αυτό το πρόγραμμα για να διασφαλιστεί ότι η Πολεμική Αεροπορία προσελκύει τους σωστούς ανθρώπους για αυτές τις ειδικότητες υψηλής ζήτησης και τους αποζημιώνει κατάλληλα με βάση την πολυπλοκότητα, τη δυσκολία και το βαθμό της ευθύνης που απαιτείται στα καθήκοντά τους», δήλωσε ο ταξίαρχος Brian Kelly, διευθυντής της πολιτικής διαχείρισης στρατιωτικής δύναμης.

Παρά τη συμφωνίας για το hacking μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας, επιθέσεις που προέρχονται από κινεζικές απειλές δεν έχουν σταματήσει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Κίνα πρόσφατα αποφάσισε να ενοποιήσει τις κυβερνο-μονάδες κάτω από μία ενιαία διοίκηση, το σύμφωνο anti-hacking φαίνεται απλά ένα κομμάτι χαρτί αυτή τη στιγμή, με καμία από τις δύο χώρες να ενεργεί σαν να υπάρχει μια πραγματική εκεχειρία μεταξύ τους. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά της για τη δημιουργία ενός ειδικού αεροπλάνου για hacking σε απομακρυσμένες απρόσιτες περιοχές, μέσω του Διαδικτύου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS