ΑρχικήinetΔιαρροή της Disney αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στις επερχόμενες σειρές

Διαρροή της Disney αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στις επερχόμενες σειρές

Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο, ο κόσμος των κινουμένων σχεδίων ενθουσιάστηκε, καθώς διέρρευσε πληθώρα αδημοσίευτου υλικού από την Disney.

disney

Αν και δεν θα παραθέσουμε λεπτομέρειες, ανακαλύφθηκε ότι περιλαμβάνει σημαντικό αρχείο σχεδίων της Disney από τα μεσαία της δεκαετίας του 2000, τα οποία μεταδίδονται μέσω των δικτύων Disney Channel και Disney XD. Από το Gravity Falls έως το Owl House, αν ένα σόου έχει συγκεντρώσει μια ευρεία βάση θαυμαστών (και δεν ανήκει στο σύμπαν της Marvel), τότε είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ανάμεσα στο υλικό που έχει διαρρεύσει.

Διαβάστε ακόμη: Disney+: Τέλος η κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης από Ιούνιο

Η διαρροή περιελάμβανε πάνω από 20 τηλεοπτικούς πιλότους, κάποιοι από τους οποίους είχαν φτάσει στο στάδιο της παρουσίασης αλλά δεν προχώρησαν περαιτέρω. Επιπλέον, ανακαλύφθηκαν 40 βιβλία εκπομπών – τεκμηριωμένες παρουσιάσεις που χρησιμοποιούν οι δημιουργοί για να περιγράψουν την ιδέα της εκπομπής τους, καθορίζοντας τον τόνο, τους χαρακτήρες και προβλέποντας δυνητικές μελλοντικές σεζόν. Η Disney στα κινούμενα σχέδια δεν κατάφερε να φτάσει τα υψηλά επίπεδα του Cartoon Network ή του Nickelodeon, αλλά το περιεχόμενο της διαρροής περιέχει κρυμμένους θησαυρούς που μπορεί να ξαναζωντανέψουν στη μνήμη σας κάποιες παραστάσεις που έχετε ξεχάσει. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στοιχεία για τις εκπομπές Super Monkey Team HyperForce Go! και American Dragon: Jake Long, που ίσως σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο.

Παρά την παραδοξότητα του γεγονότος ότι αυτές οι πληροφορίες διέρρευσαν – και το γεγονός ότι ο διαρροής δεν έχει αποκαλυφθεί ή εξηγήσει τους λόγους του – το περιεχόμενο που βρέθηκε δημόσια είναι αναμφίβολα ενδιαφέρον. Οι φανατικοί θαυμαστές ορισμένων σειρών θα βρουν τεράστιο ενδιαφέρον στα πιλοτικά επεισόδια, καθώς προσφέρουν μια μοναδική ματιά στην εξέλιξη των σειρών μέσα στο χρόνο, ειδικά σε ό,τι αφορά τον καλλιτεχνικό τους σχεδιασμό. Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι επίσης να ανακαλύψει κανείς ποια ήταν τα αρχικά σχέδια των δημιουργών για τα επεισόδια: για παράδειγμα, στο Gravity Falls, πολλές από τις προτεινόμενες ιδέες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, αλλά είναι ενδιαφέρον να βλέπει κανείς πώς ορισμένες από αυτές – όπως ο Dipper που εμπλέκεται σε έναν πόλεμο γκολφ με τον Lil’ Gideon – μεταμορφώθηκαν και ενσωματώθηκαν σε πραγματικά επεισόδια.

Για τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους, τα βιβλία των παραγωγών αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που μπορούν να εξερευνήσουν. Η ενδελεχής μελέτη τους μπορεί να αποκαλύψει πληθώρα πληροφοριών, βοηθώντας στην κατανόηση της λειτουργίας της τηλεοπτικής παραγωγής και προσφέροντας έμπνευση για τη δημιουργία ενός δικού σας βιβλίου για οποιοδήποτε έργο αναλάβετε. Η Βίβλος του Ducktales, για παράδειγμα, είναι αφιερωμένη στην εμβάθυνση στα ενδιαφέροντα, τις μοναδικές δεξιότητες και τις βασικές σχέσεις των χαρακτήρων, παρέχοντας αναλυτικές περιγραφές για το πώς θα αντιδρούσαν σε διάφορες καταστάσεις, όπως σε συνάντηση με μια μούμια.

disney

Δείτε περισσότερα: Tesla: Αφαιρεί το Disney+ από τα οχήματά της λόγω διαμάχης Elon Musk-Bob Iger

Διάφοροι ιστότοποι και το X ( πρώηνTwitter) έχουν ήδη διαθέσει αυτό το υλικό, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ή να το διαβάσετε. Εάν σας ενδιαφέρουν αυτές οι εκπομπές ή απλώς τα κινούμενα σχέδια γενικότερα, αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία. Το io9 έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Disney για να λάβει σχόλια σχετικά με τη διαρροή και θα ενημερώσει μόλις υπάρξει ανταπόκριση.

Πηγή: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS