ΑρχικήinetTesla: Αφαιρεί το Disney+ από τα οχήματά της λόγω διαμάχης Elon Musk-Bob...

Tesla: Αφαιρεί το Disney+ από τα οχήματά της λόγω διαμάχης Elon Musk-Bob Iger

Η Tesla αφαίρεσε την εφαρμογή Disney+ από ορισμένα από τα οχήματά της μετά από μία διαδικτυακή αντιπαράθεση μεταξύ του Elon Musk και του διευθύνοντος συμβούλου της Disney, Bob Iger. Η ένταση ξεκίνησε όταν η Disney διέκοψε τη διαφήμισή της στο X μετά τη συμφωνία του Musk και την ενίσχυση αντισημιτικού περιεχομένου, για το οποίο αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε επίσης: Samsung: Γιορτάζει την 100ή επέτειο της Disney με την ειδική έκδοση του The Frame
Tesla

Κάθε εβδομάδα, υπάρχει ένα νέο δράμα με τον Elon Musk στο X, πρώην γνωστό ως Twitter. Μερικές φορές επηρεάζει έμμεσα την Tesla, αλλά αυτή τη φορά την επηρεάζει απευθείας.

Ο παρόν καυγάς οφείλεται στο γεγονός ότι ο Musk έδωσε υποστήριξη σε μια αντισημιτική ανάρτηση στο Χ, την οποία αρχικά δεν ζήτησε συγγνώμη, αν και αναγνώρισε ότι ήταν λάθος μία εβδομάδα αργότερα. Απολογήθηκε περαιτέρω, αλλά ήδη επιτέθηκε στη Disney. Παράλληλα, το αποτέλεσμα ήταν ένας μαζικός αντίκτυπος, όπου πολλές εταιρείες σταμάτησαν τη διαφήμιση στο Χ, συμπεριλαμβανομένων των Apple και Disney.

Ο Musk είχε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τη συχνή επίθεση των δεξιών προς τη Disney – κατά τη συνέντευξη, όταν ζήτησε συγγνώμη για το tweet, επιτέθηκε την ίδια στιγμή στους διαφημιζόμενους που αποχωρούν.

Επίσης, αποφάσισε να ξεχωρίσει τη Disney, την οποία θεωρεί “μολυσμένη από τον ιό της επιτηδευμένης αφύπνισης”, λέγοντας “Πήγαινε να γαμηθείς” στους διαφημιζόμενους και μετά λέγοντας “Γεια σου, Μπομπ”, απευθυνόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο Bob Iger, που ο Musk πίστευε ότι ήταν στο δωμάτιο.

Δείτε ακόμα: Disney Plus και Hulu: Θα αφαιρέσει βιβλιοθήκες τηλεοπτικών εκπομπών

Στο παρελθόν, ο Musk υποστήριξε τον κυβερνήτη της Φλόριντα, Ron DeSantis, ο οποίος είχε έναν μεγάλο καυγά με τη Disney. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι ο Musk έκανε άλλη μια κίνηση εναντίον της Disney, αλλά αυτή τη φορά μέσω μιας άσχετης δημόσιας εταιρείας που διευθύνει: της Tesla.

Μετά από λίγες ημέρες, η Tesla ενημέρωσε την Disney ότι θα αφαιρέσει την εφαρμογή μόνο για τους ιδιοκτήτες Tesla που δεν την είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ πριν.

Ο κατασκευαστής αυτοκινήτων φαίνεται τώρα να έχει αντιδράσει στην απειλή, καθώς πολλοί ιδιοκτήτες Tesla αναφέρουν ότι δεν βλέπουν πλέον την εφαρμογή Disney+ στο Tesla Theatre. Άλλοι, πιθανώς εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή στο παρελθόν, βλέπουν ακόμα την εφαρμογή διαθέσιμη στα αυτοκίνητά τους.

Δείτε επίσης: Disney+: Χιλιάδες χρήστες θα βρεθούν εκτός τον επόμενο μήνα

Αρχικά, η Tesla πρόσθεσε την Disney+ στο Tesla Theatre κατά τη διάρκεια της εορταστικής ενημέρωσης του 2021.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS