ΑρχικήinetΤο Galaxy S23 δεν θα λάβει λειτουργία Super HDR

Το Galaxy S23 δεν θα λάβει λειτουργία Super HDR

Η Samsung δεν θα παρέχει τη λειτουργία Super HDR σε συσκευές παλαιότερες από τη σειρά Galaxy S24, οπότε ούτε το Galaxy S23 θα την λάβει. Η είδηση αυτή προέρχεται από μια ανάρτηση σε ένα Κορεάτικο φόρουμ, όπου ένας διαχειριστής απάντησε σε αυτήν την ερώτηση.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy AI: Ποιές συσκευές τις σειράς θα το υποστηρίξουν

 Galaxy S23 Super HDR

Σύμφωνα με την απάντησή του, δεν υπάρχει η λειτουργία Super HDR στο Galaxy S23 ή σε παλαιότερες συσκευές. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για καθυστέρηση στην εφαρμογή, αλλά για ένα θεμελιώδη περιορισμό υλικού.

Τι είναι το Samsung Super HDR;

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν, αυξάνοντας το δυναμικό εύρος. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας πράγματα όπως ενσωματωμένα μεταδεδομένα HDR, εύρος χρωμάτων Display P3, και SDR dimming, μεταξύ άλλων εξυπνότατων αλγοριθμικών τεχνικών.

Το χαρακτηριστικό είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που εισήγαγε η Google με το Android 14, κάτι που ονομάζεται Ultra HDR. Η διαφορά είναι ότι τα S24 μπορούν να εφαρμόσουν το Super HDR σε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με άλλα τηλέφωνα Samsung, όπως το Galaxy S23, που σημαίνει σε κάθε φωτογραφία στη συσκευή.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy S24 Ultra: Όλες οι μεγάλες αλλαγές!

Στις αρχές του περασμένου μήνα, ορισμένες παλαιότερες συσκευές της Samsung (η σειρά S23, τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, και η σειρά Galaxy Tab S9) λάβανε μερικά από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI που είχαν κυκλοφορήσει με την τελευταία σειρά flagship, δηλαδή το Circle to Search, το Live Translate, το Chat Assist και το Generative Edit.

Αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο περίεργη. Η σειρά Galaxy S23 διαθέτει ένα πολύ παρόμοιο σύστημα κάμερας με την τελευταία σειρά (ο εξοπλισμός είναι ουσιαστικά ο ίδιος), και οι οθόνες είναι επίσης αρκετά φωτεινές.

Είναι κάπως περίεργο που μόνο η σειρά S24 και όχι και το Galaxy S23, είναι ικανή να υποστηρίξει το Super HDR, ενώ η παλιότερη γενιά δεν απέχει πολύ σε κανέναν τομέα. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είτε η Samsung κρατάει το χαρακτηριστικό αποκλειστικά για το S24 για να αυξήσει τις πωλήσεις, είτε ο συντονιστής που το ανέφερε αυτό δεν ξέρει για τι πράγμα μιλά.

Δείτε επίσης: Η Samsung αναμένει ότι το Galaxy S24 θα πουλήσει 10% περισσότερο από το Galaxy S23

Το Samsung Galaxy ξεχωρίζει λόγω της πρωτοποριακής τεχνολογίας του. Η σειρά Galaxy περιλαμβάνει κορυφαία χαρακτηριστικά όπως οθόνες Super AMOLED, οι οποίες προσφέρουν ζωντανά χρώματα. Επιπλέον, τα μοντέλα Galaxy είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους κάμερες. Πολλά μοντέλα διαθέτουν πολλαπλούς φακούς για εξαιρετικές φωτογραφίες, ενώ η τεχνολογία λογισμικού τους επιτρέπει την παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Το Samsung Galaxy επίσης προσφέρει μια ευρεία γκάμα συσκευών για να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη. Το Galaxy S23 αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή ακόμα κι αν δεν διαθέτει την λειτουργία Super HDR.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS