ΑρχικήUpdatesΤο iOS 17.4 προσέφερε σημαντική βελτίωση στα iPhone 12

Το iOS 17.4 προσέφερε σημαντική βελτίωση στα iPhone 12

Με τη νεότερη έκδοση του iOS 17.4 της Apple, πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές στα iPhone στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

iOS 17.4 iphone 12

Αυτές οι τροποποιήσεις απαιτήθηκαν για να συμμορφωθούν με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές (DMA).

Διαβάστε επίσης: Apple: Αναμένεται νέα ενημέρωση iOS 17.4.1

Η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες iPhone σε μία από τις 27 χώρες-μέλη της ΕΕ να κατεβάζουν εφαρμογές από τρίτους, να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς περιηγητές εκτός WebKit, να επιλέγουν third-party πλατφόρμες πληρωμών αντί της Apple, και να πραγματοποιούν αγορές εντός εφαρμογών χρησιμοποιώντας πλατφόρμες επεξεργασίας πληρωμών τρίτων. Αυτές είναι μερικές από τις σημαντικές τροποποιήσεις που εφαρμόστηκαν στην ΕΕ με τη νέα έκδοση του iOS 17.4.

Η ενημέρωση πρόσθεσε νέες επιλογές σε εκείνους που χρησιμοποιούν την λειτουργία Προστασίας Κλεμμένης Συσκευής. Η τελευταία, προστατεύει τους κατόχους iPhone, απαιτώντας την επαλήθευση της ταυτότητάς τους μέσω Face ID ή Touch ID για να επιτρέψουν τις αλλαγές. Σημαντικές αλλαγές, όπως επαναφορά Face ID, απενεργοποίηση Find My, αλλαγή κωδικού πρόσβασης Apple ID, αλλαγή κωδικού πρόσβασης iPhone και απενεργοποίηση της Stolen Device Protection (Προστασίας κλεμμένης συσκευής), απαιτούν εκτός της επαλήθευσης ταυτότητας μέσω Face ID ή Touch ID, αναμονή μίας ώρας πριν από την εφαρμογή της αλλαγής. Η αναμονή ενός μίας ώρας προσφέρει στον χρήστη χρόνο να διαπιστώσει εάν το τηλέφωνό του έχει κλαπεί, επιτρέποντάς του να αναφέρει την κλοπή στην Apple.

Στο iOS 17.4, η Apple ενσωμάτωσε στους χρήστες iPhone την επιλογή Προστασίας κλεμμένης συσκευής, επιτρέποντάς τους να ενεργοποιούν τη λειτουργία ακόμη και όταν απέχουν από τη συσκευή τους. Επιπλέον, μπορούν να την απενεργοποιούν εύκολα. Σύμφωνα με το Macworld, η αναβάθμιση περιέχει μια ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους iPhone 12: ταχύτερη ασύρματη φόρτιση 15 W από ασύρματο φορτιστή που δεν είναι MagSafe, που υποστηρίζει το πρότυπο Qi2. Πριν από αυτή την αναβάθμιση, η ασύρματη φόρτιση στο iPhone 12 γινόταν με 7,5 W.

iphone iOS 17.4

Δείτε περισσότερα: Apple: Ποιά ελαττώματα ασφαλείας διόρθωσε το iOS 17.4.1;

Τα iPhone 13 και iPhone 14 τώρα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi2 15W χωρίς τη χρήση του MagSafe με την ενημέρωση iOS 17.2. Η σειρά iPhone 15, που κυκλοφόρησε με αυτή την αναβάθμιση, είναι η πρώτη που την υιοθέτησε. Η ασύρματη φόρτιση Qi2, που βασίζεται στις δυνατότητες της φόρτισης MagSafe της Apple, αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη στην τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης, χρησιμοποιώντας πρότυπα που έχουν εγκριθεί από την Wireless Power Consortium (WPC).

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS