ΑρχικήgamingΕπτά Χρόνια Αργότερα, το Dragon Quest Builders, Έρχεται στο PC

Επτά Χρόνια Αργότερα, το Dragon Quest Builders, Έρχεται στο PC

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι μετά από επτά χρόνια, το Dragon Quest Builders, αυτή η παραλαγή του Minecraft, για κάποιο λόγο, έρχεται στο PC στις αρχές Φεβρουαρίου.

Το 2018, το sequel του, Dragon Quest Builders 2, περιέργως, είχε κυκλοφορήσει στο Steam.

Δείτε επίσης: Η Sony απαιτεί το rebranding του Bloodborne Kart

Κυκλοφόρησε το 2016, το Dragon Quest Builders είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης σε ανοιχτό κόσμο που συνδυάζει τα blocks του Minecraft με το lore του Dragon Quest. Είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι που σας επιτρέπει να κατασκευάζετε βάσεις ενώ παίζετε μέσα από προγραμματισμένα σενάρια και αποστολές. Κυκλοφόρησε στο PS3 και PS4 το 2016. Το Dragon Quest Builders ήρθε στο Switch το 2018 και μετά από αυτό κυκλοφόρησε και στα smartphones. Ωστόσο, το δημοφιλές blocky survival RPG ποτέ δεν είχε κυκλοφορήσει στο PC. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει τον επόμενο μήνα.

Δείτε ακόμα: To Horizon Forbidden West Complete Edition Έρχεται στα PC τον Μάρτιο

Σαν να ‘ρθε από το πουθενά, στις 29 Ιανουαρίου, η Square Enix ανακοίνωσε ότι το αρχικό Dragon Quest Builders θα κυκλοφορήσει στο PC στις 13 Φεβρουαρίου. Μετά από το μεγαλύτερο μέρος ενός δεκαετούς, φαίνεται ότι η Square Enix θυμήθηκε ότι οι άνθρωποι ίσως θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι στους υπολογιστές τους.

Δείτε επίσης: Το Πολυαναμενόμενο 1.6 Update του Stardew Valley Πλησιάζει

Η Square Enix προσφέρει ακόμη ένα πακέτο στο Steam που συνδυάζει και τα δύο παιχνίδια σε ένα πακέτο. Μόνο αρνητικό δεν είναι το γεγονός, ότι, ένα παιχνίδι που παλιότερα ήταν περιορισμένο στις κονσόλες πλέον θα έχει μια επίσημη έκδοση για PC – επιτρέποντας την πιο εύκολη διατήρησή του από τους οπαδούς για χρόνια προς τα εμπρός – αλλά αποτελεί μυστήριο το γιατί τώρα.

Πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε: Θα έχουν πρόσβαση και οι παίκτες του Xbox στο Dragon Quest Builders αργότερα φέτος; Το DQB2 έφτασε στο Xbox το 2021, λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του στο PS4 και το PC. Αλλά το πρώτο παιχνίδι δεν είχε ποτέ κυκλοφορήσει στο Xbox.

Πόσοι άνθρωποι το 2024 ανυπομονούν να παίξουν το DQB σε ένα Xbox, αλλά αυτή τη στιγμή, με αυτήν την τυχαία έκδοση στο PC που έρχεται σύντομα, ποιος ξέρει; Ίσως η Square Enix εκπλήξει τους παίκτες του Xbox με τη δική τους και πολύ καθυστερημένη έκδοση του DQB. Πιο περίεργα πράγματα έχουν συμβεί.

Πηγή: kotaku

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS