ΑρχικήinetBroadcom: Πρόκειται να απολύσει 1.300 υπαλλήλους της VMware

Broadcom: Πρόκειται να απολύσει 1.300 υπαλλήλους της VMware

Η εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών, Broadcom, πρόκειται να μειώσει το προσωπικό της κατά περίπου 1.300 υπαλλήλους στα γραφεία της VMware στην Καλιφόρνια, μετά την εξαγορά της εταιρείας cloud-computing, σύμφωνα με μία αναφορά του Bloomberg την Πέμπτη.

Δείτε επίσης: VMware: Κρίσιμη παράκαμψη ταυτότητας στο VCD Appliance
Broadcom

Σύμφωνα με το Insider, σε ένα email που διέρρευσε από τον CEO Hock Tan προς τα μέλη του προσωπικού, ο κατασκευαστής επεξεργαστών εξετάζει επίσης εναλλακτικές στρατηγικές για δύο επιχειρηματικές μονάδες εντός της VMware.

Η Broadcom ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξαγορά της VMware, έναντι του ποσού των 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στις 22 Νοεμβρίου, μετά τη λήψη της ρυθμιστικής έγκρισης από την Κίνα. Τον Μάιο του 2022, η Broadcom ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει την VMware έναντι 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με επιπλέον ανάληψη 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων καθαρού χρέους. Άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, απαιτούσαν επίσης τη ρυθμιστική έγκριση για την εξαγορά.

Πριν ολοκληρωθεί η εξαγορά, η VMware, με ένα εργατικό δυναμικό που υπερέβαινε τις 38.000 υπαλλήλους, κατά τον Φεβρουάριο του 2023, είχε ήδη ξεκινήσει περικοπές θέσεων εργασίας. Τον Σεπτέμβριο, η VMware ενημέρωσε τους υπαλλήλους της μέσω ενός γράμματος ότι θα είχαν τη δυνατότητα να ενταχθούν είτε στη Broadcom, μεταβαίνοντας σε μια νέα θέση εργασίας, είτε να προχωρήσουν σε παραίτηση.

Δείτε ακόμα: VMware: Δημόσια εκμετάλλευση ελαττώματος RCE στο vRealize

Υπήρξαν εικασίες μεταξύ ορισμένων υπαλλήλων της VMware σχετικά με το ενδεχόμενο αποχωρισμού ορισμένων μονάδων από τη Broadcom.

VMware

Τον περασμένο χρόνο, αρκετά κορυφαία στελέχη αποχώρησαν από την εταιρεία cloud-computing VMware. Δημιουργήθηκαν ανησυχίες μεταξύ των υπαλλήλων της VMware σχετικά με πιθανές συγκρούσεις στον πολιτισμό της εταιρείας με τη Broadcom, ειδικά λόγω της απαίτησης της Broadcom να επιστρέψουν οι υπάλληλοι στο γραφείο. Επιπλέον, ορισμένες επιχειρηματικές συναλλαγές αντιμετώπισαν καθυστερήσεις καθώς οι πελάτες περίμεναν διευκρινίσεις για το μέλλον της VMware.

Ο λόγος που η Broadcom προχώρησε σε απολύσεις στην VMware μετά την εξαγορά είναι ότι η εταιρεία επιθυμεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της και να επιτύχει οικονομίες κλίμακας. Με τις απολύσεις, η Broadcom ελπίζει να μειώσει τα έξοδα και να αυξήσει την αποδοτικότητα της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Η VMware διορθώνει κρίσιμο zero-day exploit chain

Οι απολύσεις στην VMware μετά την εξαγορά από την Broadcom έχουν προκαλέσει ανησυχία στην αγορά και στους εργαζομένους της εταιρείας. Οι απολύσεις αποτελούν μια συνηθισμένη πρακτική μετά από εξαγορές, καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να επαναδιοργανωθούν και να επιτύχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Πηγή: businesstoday

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS