ΑρχικήinetΤο SecNews θα βρεθεί στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ»

Το SecNews θα βρεθεί στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ»

Το SecNews θα βρεθεί στην τηλεοπτική βραδινή εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ» με παρουσιάστρια την Ζήνα Κουτσελίνη την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 23:00 στο STAR.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ» θέλει να αναδείξει διάφορα κοινωνικά ζητήματα και το SecNews αναλαμβάνει να βοηθήσει στις έρευνες που θα σχετίζονται με τον «κόσμο του Διαδικτύου».

Συνεργάτης της εκπομπής θα αποτελέσει και ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο οποίος θα συμβάλλει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στην θεματολογία.

Το SecNews θα βρεθεί στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ»

Η ερευνητική ομάδα του SecNews θα προσπαθήσει με τις τεχνολογικές της γνώσεις να συμβάλλει στην ανάδειξη των διαφόρων κοινωνικών θεμάτων που θα παρουσιαστούν στην εκπομπή. Οι τεχνικές ή ψηφιακές έρευνες που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας θα αφορούν δυνητικές υποθέσεις κυβερνοεγκλημάτων και εγκληματικών πράξεων που πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω του Διαδικτύου. Τα ψηφιακά εγκλήματα αυξάνονται καθημερινά καθώς οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και από την απλή χρήση του διαδικτύου είναι αναρίθμητοι και πολλαπλασιάζονται καθημερινά με γοργό ρυθμό. Η ανωνυμία που διαδικτύου προφανώς προσφέρει στους δράστες την ευκαιρία να τελέσουν εγκλήματα που στο παρελθόν δεν θα τολμούσαν να σκεφτούν.

Όπως ήδη γνωρίζετε το SecNews από το 2022 έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα καταγγελιών SecNews Whistleblowing στην οποία μπορείτε να υποβάλετε με ασφάλεια και ανώνυμα ό,τι θέλετε! Μπορείτε να υποβάλετε εντελώς ανώνυμα πληροφορίες σχετικά με παρενοχλήσεις, σεξουαλική κακοποίηση, επιθέσεις hacking, κυβερνητική κακοποίηση ή διαφθορά, εσωτερικά θέματα εταιρειών κ.λπ.

Η αποστολή του SecNews είναι να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να αποκτήσει ένα απλό, ασφαλές και ανώνυμο σύστημα μηνυμάτων, ώστε να μπορεί να αναφέρει οποιοδήποτε κακόβουλο περιστατικό εντόπισε στο Διαδίκτυο. Στόχος Του SecNews Είναι Να Ενδυναμώσει Τους Πολίτες Σε Όλο Τον Κόσμο Με Έναν Απλό, Ασφαλή Και Ανώνυμο Τρόπο Επικοινωνίας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS