ΑρχικήGamingΗ βιβλιοθήκη Nintendo 64 του Switch Online προσθέτει νέο παιχνίδι

Η βιβλιοθήκη Nintendo 64 του Switch Online προσθέτει νέο παιχνίδι

Η βιβλιοθήκη Nintendo 64 του Switch Online εμπλουτίζεται αυτή την εβδομάδα με την προσθήκη του Mario Party 3 στις 26 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η Nintendo.

Nintendo 64 Switch Online

Το Mario Party 3 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Nintendo 64 το 2000 στην Ιαπωνία και ένα χρόνο αργότερα έφτασε στη Δύση. Η συλλογή mini-game προσθέτει τους χαρακτήρες Waluigi και Daisy και περιλαμβάνει την πρώτη λειτουργία ιστορίας στη σειρά. Περιλαμβάνονται έξι πίνακες παιχνιδιών και περισσότερα από 70 μίνι παιχνίδια.

Δείτε περισσότερα: Update στο Nintendo Switch Live! Κυκλοφόρησαν τα Patch Notes

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με τη Nintendo:

Ο Waluigi προστίθεται στο cast του Mario Party 3, φέροντας μαζί του το απείθαρχο πνεύμα του και μία χαοτική σανίδα, το Waluigi’s Island, γεμάτο με δύσκολες παγίδες και πονηρές κατασκευές, προσφέροντας ένα πραγματικό challenge. Η γοητευτική Daisy κάνει επίσης το ντεμπούτο της στο παιχνίδι Mario Party ως παίκτρια, φέρνοντας την αξεπέραστη χάρη της στον ανταγωνισμό.

Και φυσικά, τι είναι ένα παιχνίδι Mario Party χωρίς πολλά παιχνίδια για πολλούς παίκτες; Αυτή η έκδοση είναι γεμάτη με περισσότερα από 70 παιχνίδια. Πηδήξτε πάνω από τους δείκτες του ρολογιού στο Tick Tock Hop, τρέξτε να δείτε ποιος μπορεί να φάει πρώτος την πίτσα στο Eatsa Pizza! Συμμετέχετε στο Vine With Me, πηδήξτε από κλαδί σε κλαδί, ανταγωνιστείτε στο Eye Sore του Super Mario 64, γελάστε καθώς σχεδιάζετε το πρόσωπο του Φρύνου στο Picture Imperfect ή προσπαθήστε να κατακτήσετε τη νίκη στο κομψό Snowball Summit.

Εξασκήστε την πρωτότυπη λειτουργία Story στο παιχνίδι Mario Party και γίνετε ο απόλυτος Superstar στο σύμπαν! Απολαύστε έξι πίνακες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένης της νέας λειτουργίας Duel, με πλούσια ποικιλία και την προσθήκη του Game Guy. Το Mario Party 3 σας προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ενθουσιασμού!

Το Mario Party 3 θα είναι διαθέσιμο για όλους με συνδρομή Nintendo Switch Online + Expansion Pack, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας παιχνιδιού μέσω διαδικτύου.

Nintendo 64 του Switch Online

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα φέρει στο Nintendo Switch Online νέα παιχνίδια του Nintendo 64. Από τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται, είναι το 1080° Snowboarding, το οποίο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

Δείτε περισσότερα: Gloomhaven Nintendo Switch review

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS