ΑρχικήGamingUpdate στο Nintendo Switch Live! Κυκλοφόρησαν τα Patch Notes

Update στο Nintendo Switch Live! Κυκλοφόρησαν τα Patch Notes

Κυκλοφόρησε ένα νέο update για το Nintendo Switch, το οποίο φέρνει την κονσόλα στην έκδοση 17.0.0 και προσθέτει μικρές βελτιώσεις.

 Nintendo Switch Live update

Όπως συνέβη με τα περισσότερα από τα πρόσφατα updates, αυτή είναι μια μικρή ενημέρωση που προσφέρει κάποιες συνολικές βελτιώσεις. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, σε αυτό το στάδιο του Switch, θα ήταν ασυνήθιστο αν η Nintendo έκανε σημαντικές αλλαγές. Οι θαυμαστές, από την άλλη, μπορεί να μην αναμένεται να δουν σημαντικές αλλαγές μέχρι το επόμενο update της Nintendo.

Ver. 17.0.0

Γενικές βελτιώσεις σταθερότητας συστήματος για βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

Επερχόμενα Switch Games

Φαίνεται βέβαιο ότι το Nintendo Switch πλησιάζει στο τέλος του, αλλά αν αυτό ισχύει, η κονσόλα διατηρεί την υψηλή της αξία. Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το Super Mario Bros. Wonder, ένα παιχνίδι που πολλοί οπαδοί της Nintendo αναμένουν πώς και πώς. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί πιθανώς τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της Nintendo για το 2023, αλλά αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα πρωτοκλασάτα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα. Το WarioWare: Move It! αναμένεται στις 3 Νοεμβρίου, ενώ το Super Mario RPG θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου. Αυτή τη στιγμή, αυτά τα δύο παιχνίδια αποτελούν τις τελευταίες κυκλοφορίες της Nintendo για φέτος, αν και αναμένεται να υπάρξουν και άλλα παιχνίδια, όπως το Batman: Arkham Trilogy τον Δεκέμβριο.

Η Nintendo έχει προγραμματίσει για το 2024 ένα remake του Mario vs. Donkey Kong που θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί στις 22 Μαρτίου η κυκλοφορία του Princess Peach: Showtime! Όσον αφορά το υπόλοιπο της χρονιάς, παραμένει ένα μυστήριο, αν και οι θαυμαστές μπορούν να αναμένουν ένα remake του Luigi’s Mansion 2 το καλοκαίρι, καθώς και ένα remaster του Paper Mario: The Thousand Year Door κάποια στιγμή το 2024.

Διαβάστε επίσης: Η Nintendo υποστηρίζει πλέον την είσοδο με “Passkeys”

Nintendo Switch 2

Σύμφωνα με φήμες, η Nintendo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα κονσόλα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024, η οποία θα ονομάζεται προσωρινά “Nintendo Switch 2”. Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το νέο προϊόν, αναμένεται ότι θα γίνει γνωστή μετά την περίοδο των εορτών. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, αλλά η Nintendo έχει δηλώσει, ότι θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής μεταξύ της ανακοίνωσης και της πραγματικής κυκλοφορίας της κονσόλας. Επιπλέον, το σύστημα θα διατηρήσει τη χρήση των λογαριασμών Nintendo για να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση.

Nintendo Switch update

Προφανώς, η επόμενη κονσόλα της Nintendo θα διατηρήσει τη δυνατότητα παιχνιδιού σε φορητή λειτουργία και θα είναι συμβατή με τηλεόραση. Επιπλέον, το σύστημα θα διαθέτει αυξημένη ισχύ σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση του Switch, αν και παραμένει να δούμε πόσο κοντά θα βρίσκεται σε ανταγωνιστές όπως το PS5 και το Xbox Series X|S. Η Nintendo πάντα έδινε προτεραιότητα στην προσιτή τιμή αντί για την προηγμένη τεχνολογία και είναι πιθανό να συνεχίσει αυτή την προσέγγιση. Ωστόσο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες βελτιώσεις μπορούν να αναμένουν οι χρήστες!

Πηγή: comicbook.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS