ΑρχικήsecurityΗ Clorox δέχτηκε κυβερνοεπίθεση - Γιατί υποχωρούν οι μετοχές της;

Η Clorox δέχτηκε κυβερνοεπίθεση – Γιατί υποχωρούν οι μετοχές της;

Οι μετοχές της Clorox κατρακυλούν μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι η κυβερνοεπίθεση πλήττει σοβαρά τις πωλήσεις της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Βρέθηκε backdoor σε οικονομικά Android TV boxes

Clorox

Οι μετοχές της Clorox έπεσαν κατά περισσότερο από 5% την Πέμπτη, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι μια κυβερνοεπίθεση τον Αύγουστο είχε σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις και τα κέρδη του προηγούμενου τριμήνου.

Δείτε επίσης: McLaren Health Care – Blackcat ransomware: Διαρροή δεδομένων ασθενών στο dark web;

Ο μετοχικός δείκτης έφτασε σε χαμηλό επιπέδου 52 εβδομάδων και έχει υποχωρήσει πάνω από 11% μέχρι στιγμής φέτος.

Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία Clorox ανέφερε ότι είχε την κατάσταση υπό έλεγχο μετά από την παραβίαση του συστήματός της, η οποία είχε σοβαρές επιπτώσεις στην παραγωγή της, η εταιρεία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις συνέπειες, ενώ οι εργασίες της αρχίζουν σταδιακά να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Η Raymond James δήλωσε ότι δυσκολεύεται “να δει μια ανάκαμψη στη μετοχή σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς θα βασιζόταν σε μια άποψη για μια γρήγορη επανέλευση πωλήσεων και κέρδους από την επίθεση κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία οι καταναλωτές φαίνεται να κάνουν πιο συνειδητές επιλογές ως προς τις τιμές και καθώς το κόστος των εμπορευμάτων αρχίζει να αυξάνεται ξανά”.

Η εταιρεία Clorox ανακοίνωσε ότι αναμένεται να αναφέρει πτώση των πωλήσεων κατά 23% έως 28% κατά το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS