ΑρχικήinetUnity Technologies: Επανορθώνει, καθιστώντας το "Unity Personal" δωρεάν!

Unity Technologies: Επανορθώνει, καθιστώντας το “Unity Personal” δωρεάν!

Η Unity Technologies ζήτησε εκ νέου συγγνώμη για την “σύγχυση και το άγχος” που προκλήθηκε και απέσυρε ορισμένους από τους όρους της.

Unity

Απολογήθηκε μετά από την επιτυχημένη αντιμετώπιση της επικοινωνίας ενός αμφιλεγόμενου νέου συστήματος τιμολόγησης, που προκάλεσε ανησυχία λόγω μιας πιθανής αυτοπροκληθείσας απειλής για βόμβα. Μελετώντας τις απαντήσεις των προγραμματιστών στην κοινότητα, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές.

Σε μια ανοιχτή επιστολή προς την κοινότητα που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, ο Marc Whitten, υπεύθυνος τόσο για τις ομάδες του Unity engine όσο και για τη συντακτική ομάδα, εξέφρασε τη λύπη του. “Θα έπρεπε να εκφράσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια τις προθέσεις μας, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερες πληροφορίες από εσάς, και να λάβουμε υπόψη τα σχόλιά σας πριν ανακοινώσουμε τη νέα πολιτική μας για τα τέλη εκτέλεσης τον επόμενο χρόνο. Ο στόχος μας με αυτήν την πολιτική είναι να διασφαλίσουμε, ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε σήμερα και αύριο, και να συνεχίσουμε να επενδύουμε βαθιά στη μηχανή παιχνιδιών μας.”

Δείτε περισσότερα: Η Unity απολογείται για την πολιτική χρέωσης εγκατάστασης

Επομένως, το πρόγραμμα Unity Personal παραμένει δωρεάν και δε θα σταματήσει η λειτουργία για τα παιχνίδια στο Unity Personal και στο Plus. Οι χρεώσεις θα εφαρμοστούν μόνο στα πακέτα Pro και Enterprise. Το όριο θα αυξηθεί από 100.000 $ (~94.000€) σε 200.000 $ (~188.000€) και οι προγραμματιστές δεν θα υποχρεούνται να συμπεριλάβουν την οθόνη εκκίνησης “Made with Unity”.

Unity

Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά δεν θα ισχύει αναδρομικά. Αντίθετα, θα επηρεάσει όσους επιλέξουν να εγκαταστήσουν την επερχόμενη έκδοση LTS (Long Term Support/μακροπρόθεσμης υποστήριξης), η οποία θα κυκλοφορήσει το 2024. Πώς θα μπορούσε κάποιος να αποφασίσει να ξεκινήσει ένα νέο έργο σε αυτήν την πλατφόρμα μετά από όλα αυτά; Είναι ερώτηση που καθίσταται υποκειμενική για κάθε άτομο, αλλά υποθέτουμε πως μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει την απάντηση.

Πηγή: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS