ΑρχικήUpdatesChatGPT Enterprise: Νέα έκδοση του chatbot για επιχειρήσεις

ChatGPT Enterprise: Νέα έκδοση του chatbot για επιχειρήσεις

Η OpenAI ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι κυκλοφορεί μια έκδοση του δημοφιλούς AI chatbot της, ChatGPT, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις και ονομάζεται ChatGPT Enterprise. Αυτή η κίνηση έρχεται καθώς ο ανταγωνισμός στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζει να εντείνεται στον επιχειρηματικό κλάδο.

Η OpenAI αποκάλυψε τη νέα υπηρεσία σε μια ανάρτηση ιστολογίου και είπε ότι είναι ήδη διαθέσιμη σε επιχειρηματικούς πελάτες για αγορά. Η νέα έκδοση υπόσχεται να παρέχει “ασφάλεια και απόρρητο σε επίπεδο επιχείρησηςσε συνδυασμό μετην πιο ισχυρή έκδοση του ChatGPT μέχρι τώρα“. Η εταιρεία λέει ότι το chatbot είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταπηδήσουν στο generative AI.

Δείτε επίσης: Η Apple αφαιρεί 100 εφαρμογές τύπου ChatGPT από το App Store της Κίνας

Πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει και να αναβαθμίσει κάθε πτυχή της εργασιακής μας ζωής και να κάνει τις ομάδες πιο δημιουργικές και παραγωγικές“, ανέφερε η ανάρτηση της OpenAI. “Γίνεται ένα ακόμη βήμα προς έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για εργασία, που βοηθά σε οποιαδήποτε δουλειά, είναι προσαρμοσμένος για τον οργανισμό σας και προστατεύει τα δεδομένα της εταιρείας σας“.

ChatGPT Enterprise επιχειρήσεις

Ήδη κάποιες μεγάλες εταιρείες έχουν δοκιμάσει το ChatGPT Enterprise, συμπεριλαμβανομένης της fintech startup Block και της εταιρείας καλλυντικών Estee Lauder Companies.

Η απόφαση της OpenAI για την κυκλοφορία του νέου ChatGPT Enterprise για επιχειρήσεις δεν ήταν τυχαία. Σύμφωνα με την εταιρεία, πάνω από το 80% των εταιρειών του Fortune 500 χρησιμοποιούν το ChatGPT από τότε που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους.

Δείτε επίσης: ChatGPΤ: Αναγνωρίζει με ακρίβεια πολύ καλύτερα από τους ανθρώπους τα συναισθήματα

Ωστόσο, πριν από την κυκλοφορία του ChatGPT Enterprise, μια σειρά από μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της JPMorgan Chase, είχαν εφαρμόσει προσωρινούς περιορισμούς στη χρήση του ChatGPT στο χώρο εργασίας.

Το ChatGPT Enterprise, όμως, αντιμετωπίζει ένα από τα βασικά ζητήματα που οδήγησαν σε αυτούς τους περιορισμούς. Αυτές οι ανησυχίες είχαν να κάνουν με το απόρρητο και την ασφάλεια. Ορισμένοι ηγέτες επιχειρήσεων είχαν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το ότι οι εργαζόμενοι θα εισήγαγαν σημαντικές εταιρικές πληροφορίες στο ChatGPT και ότι αυτές οι ευαίσθητες πληροφορίες θα μπορούσαν να εκτεθούν αλλού μέσω του AI chatbot. Όμως, με το ChatGPT Enterprise, η OpenAI λέει ότι το απόρρητο είναι εξασφαλισμένο. Συγκεκριμένα, αναφέρει “το εργαλείο δεν εκπαιδεύεται στα δεδομένα της επιχείρησής σας ή στις συνομιλίες σας και τα μοντέλα μας δεν μαθαίνουν από τη χρήση σας“.

ChatGPT OpenAI

Η OpenAI δεν έχει δημοσιοποιήσει την τιμή για το ChatGPT Enterprise. Αντίθετα, ζήτησε από ενδιαφερόμενους επιχειρηματικούς πελάτες να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεών της.

Δείτε επίσης: ChatGPΤ: Kαλύτερο από προπτυχιακούς φοιτητές στην επίλυση προβλημάτων

Συνολικά, το ChatGPT Enterprise είναι μια ειδική έκδοση του γνωστού AI chatbot, προσαρμοσμένη για επιχειρηματική χρήση. Προσφέρει ενισχυμένες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου, ενσωματώνοντας την τεχνητή νοημοσύνη σε διάφορες επιχειρηματικές λειτουργίες. Με το ChatGPT Enterprise, η OpenAI προσπαθεί να διευκολύνει την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στον επιχειρηματικό τομέα, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Πηγή: edition.cnn.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS