ΑρχικήUpdatesΤο Threads ενδέχεται να αποκτήσει σύντομα "Edit button"

Το Threads ενδέχεται να αποκτήσει σύντομα “Edit button”

Το Threads ετοιμάζεται να εισάγει σύντομα ένα edit button/κουμπί επεξεργασίας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για πέντε λεπτά μετά τη δημιουργία μιας ανάρτησης.

Threads edit button

Αυτή η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται τις αναρτήσεις τους και να διορθώνουν τυχόν λάθη ή ανακρίβειες που μπορεί να έχουν γίνει, επομένως η προσθήκη αυτή θα βελτιώσει την ευκολία χρήσης του Threads.

Το υπό ανάπτυξη edit button της Meta για το Threads μπορεί να σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε αναρτήσεις εντός πέντε λεπτών από τη δημοσίευσή τους, όπως αναφέρθηκε από τον προγραμματιστή Alessandro Paluzzi στο X (πρώην Twitter). Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri επιβεβαίωσε λίγο μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής τον Ιούλιο, ότι ένα edit button βρισκόταν στη λίστα των πιθανών λειτουργιών και τώρα που ο Paluzzi ανακάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, ίσως η δυνατότητα αυτή να γίνει ευρύτερα διαθέσιμη κάποια στιγμή σύντομα.

Δείτε ακόμη: Threads: Θα μπορείτε να αναζητάτε posts

“Ένα edit button είναι ένα από τα πράγματα που πιστεύω, ότι λείπουν περισσότερο από το Threads, επομένως χαίρομαι που βλέπω, πως η Meta αποδεικνύει, ότι μπορεί να είναι πιο κοντά στην πραγματική κυκλοφορία του. Η Meta δεν απάντησε αμέσως σε ένα αίτημα σχολιασμού, όταν ζήτησα λεπτομέρειες σχετικά με τον πιθανό χρόνο κυκλοφορίας του, αλλά είμαι αισιόδοξος, ότι θα δούμε το edit button σύντομα. Σε δύο μήνες από την κυκλοφορία της εφαρμογής, η Meta απέκλεισε τα χαμηλής ποιότητας θέματα, όπως ένα feed που ακολουθεί, έναν web πελάτη και τη δυνατότητα αναζήτησης posts.”

Threads edit button

Η Meta λανσάρει επίσης τη δυνατότητα εναλλαγής μέσω των προφίλ Threads στο κινητό πατώντας παρατεταμένα την καρτέλα προφίλ, όπως ανακοίνωσε ο Adam Mosseri την Πέμπτη.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS