ΑρχικήReviewsΝέα AirPods Pro: Ποια τα χαρακτηριστικά και η τιμή τους;

Νέα AirPods Pro: Ποια τα χαρακτηριστικά και η τιμή τους;

Αν και τα νέα AirPods Pro με USB-C φορτιστή εξακολουθούν να ανήκουν στην δεύτερη γενιά των AirPods Pro, τα ακουστικά διαθέτουν κάποια νέα χαρακτηριστικά.

Airpods Pro Vision Pro

Στην τελευταία ανακοίνωσή της, η Apple αναφέρει, ότι τα νέα AirPods Pro 2ης γενιάς θα υποστηρίζουν υψηλής ποιότητας ήχο 20-bit, 48 kHz με ελάχιστη καθυστέρηση, όταν συνδέονται με τα νέα ακουστικά Vision Pro της Apple, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2024.

Διαβάστε περισσότερα: Apple: Θα κυκλοφορήσoυν τα AirPods με USB-C τον Σεπτέμβριο;

Όταν το Apple Vision Pro κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις αρχές του επόμενου έτους, οι χρήστες θα απολαμβάνουν την πιο προηγμένη ασύρματη εμπειρία ήχου με τα νέα AirPods Pro. Αυτό θα προσφέρει εξαιρετική ψυχαγωγία, παιχνίδια, κλήσεις FaceTime και πολλές άλλες λειτουργίες, σύμφωνα με την Apple.

Η Apple ανακοίνωσε, ότι τα νέα AirPods Pro διαθέτουν αυξημένη αντοχή στη σκόνη με αξιολόγηση IP54, τόσο για τα ακουστικά όσο και για τη θήκη φόρτισης.

Airpods Pro Vision Pro

Τα βελτιωμένα AirPods Pro είναι από εχθές διαθέσιμα για παραγγελία, με τιμή $249 (~230€) και στα καταστήματα θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου. Η Apple δεν πωλεί ξεχωριστά τη θήκη φόρτισης USB-C και έχει διακόψει την παραγωγή των AirPods Pro με θήκη Lightning. Τα κανονικά AirPods της τρίτης γενιάς και τα AirPods Max δεν έχουν ενημερωθεί αυτήν την περίοδο.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS