ΑρχικήinetAirPods Pro: Μπορεί σύντομα να ελέγχουν την ακοή και να μετρούν τη...

AirPods Pro: Μπορεί σύντομα να ελέγχουν την ακοή και να μετρούν τη θερμοκρασία σας

AirPods θερμοκρασία ακοή

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ορισμένα AirPods θα προσθέσουν μια νέα λειτουργία που σχετίζεται με την υγεία της ακοής και η οποία θα υποστηρίζεται από το iOS 17. Αυτή η λειτουργία των AirPods θα μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την υγεία της ακοής σας, καθώς επίσης και να προσδιορίσετε τη θερμοκρασία του σώματός σας μέσω του ακουστικού πόρου σας. Είπε, επίσης, ότι όλα τα νέα ακουστικά της Apple θα περιλαμβάνουν USB-C θύρα και ότι η εταιρεία σχεδιάζει νέα μοντέλα AirPods Pro και AirPods Max, αν και μάλλον δεν θα έρθουν σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα AirPods υποστηρίζουν ήδη ακουογράμματα. Πρόκειται για προφίλ ήχου που λένε στα AirPods πού είναι πιο αδύναμη η ακοή των χρηστών, ώστε να μπορούν να συντονιστούν στις ακουστικές τους ικανότητες.

Δείτε επίσης: Hermès: Κυκλοφόρησε νέα κομψή θήκη για τα AirPοds Pro 2

Υπάρχουν και άλλα ασύρματα ακουστικά που έχουν παρόμοια λειτουργία. Το Jabra Elite 75t πρόσθεσε μια τέτοια λειτουργία το 2020, το MySound, το οποίο δημιουργεί προσαρμοσμένα προφίλ ήχου για κάθε χρήστη, αφού παίξει μια σειρά ήχων σε κάθε αυτί. Έπειτα προτρέπει τους χρήστες να χτυπήσουν την οθόνη τους όταν ακούν θόρυβο. Επίσης, το Nothing Ear 2 πρόσθεσε πρόσφατα ένα δικό του τεστ ακοής και προσαρμοσμένα προφίλ ήχου για τους χρήστες του.

Ο Gurman, ανέφερε ακόμα, ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τα AirPods ως βοηθήματα ακοής, μετά την έγκριση του FDA για πώληση ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς ιατρική συνταγή.

AirPods Pro Gurman

Επιπλέον, όπως είπαμε και παραπάνω, ο Gurman είπε ότι τα μελλοντικά AirPods θα μπορούσαν να μετρήσουν τη θερμοκρασία σώματός σας μέσω του ακουστικού πόρου. Οι φήμες ότι η Apple θα το έκανε αυτό είχαν ξεκινήσει από τα τέλη του 2021. Το περασμένο έτος, το Apple Watch Series 8 παρουσίασε κάτι παρόμοιο. Στην πραγματικότητα, η μέτρηση της θερμοκρασίας μέσω του ρολογιού χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε reset τα AirPοds και AirPods Pro σας

Η επέκταση της παρακολούθησης της θερμοκρασίας στα AirPods θα μπορούσε να παρέχει πιο ακριβή αποτελέσματα. Θα μπορούσε να επιτρέψει στην Apple να πει με μεγαλύτερη ακρίβεια σε έναν χρήστη εάν αρχίζει να αρρωσταίνει. Ο Gurman δεν διευκρίνισε αν αυτό το χαρακτηριστικό θα υπάρξει μόνο στα AirPods Pro.

Ωστόσο σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Power On του Gurman, το ενημερωμένο AirPods Pro ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει σύντομα. Ο Gurman πιστεύει ότι τα νέα χαρακτηριστικά υγείας απέχουν “μερικούς μήνες ή και χρόνια” και ότι, παρόλο που τα USB-C AirPods ενδέχεται να έρθουν σύντομα, τα ίδια τα AirPods Pro βρίσκονται μέχρι στιγμής σε έναν τριετή κύκλο ανανέωσης. Τα AirPods Pro 2ης γενιάς κυκλοφόρησαν μόλις πέρυσι, οπότε είναι μάλλον δύσκολο να δούμε ένα νέο ζευγάρι ακουστικών φέτος.

Δείτε επίσης: Airpοds: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είπε τον Μάρτιο ότι αναμένει μια έκδοση USB-C του AirPods Pro να έρθει αργότερα φέτος, το δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS