ΑρχικήinetHermès: Κυκλοφόρησε νέα κομψή θήκη για τα AirPods Pro 2

Hermès: Κυκλοφόρησε νέα κομψή θήκη για τα AirPods Pro 2

Ο δημοφιλής γαλλικός οίκος μόδας Hermès σχεδίασε και λάνσαρε μια νέα δερμάτινη θήκη και λουράκι lanyard για τα AirPods Pro 2 (δεύτερης γενιάς), επεκτείνοντας τη σειρά αξεσουάρ που έχει σχεδιάσει για συσκευές της Apple.

Hermès AirPods Pro θήκη

Η νέα θήκη Hermès για τα AirPods Pro‌ διατίθεται σε Gold και Bleu Navy, καθώς και σε άλλες χρωματικές επιλογές: Vert Criquet/Vert Bambou, Mauve Sylvestre/Rose Azalée και Bleu Lin/Étain. Το pairing button των AirPods Pro‌ υποδεικνύεται από ένα σφραγισμένο Clou de Selle στο πίσω μέρος της θήκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δέρμα της θήκης είναι αρκετά λεπτό ώστε να επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση των ακουστικών.

Δείτε επίσης: Apple: Νέο firmware για AirPods Pro, AirPods και AirPods Max

Η νέα πολυτελής θήκη Hermès για τα AirPods Pro έρχεται με μακρύ ρυθμιζόμενο δερμάτινο λουράκι, που επιτρέπει στη θήκη να φοριέται ως κολιέ, χιαστί ή ως αξεσουάρ τσάντας. Η δερμάτινη θήκη κοστίζει $930.

Επιπλέον, υπάρχει και ένα ξεχωριστό λουράκι, το Hermès Lanyard, για τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς που έρχεται σε Bambou, Gold, Bleu Navy, Rose Azalée και Bleu Lin και διαθέτει ένα κυκλικό Clou de Selle. Είναι διαθέσιμο για 335 $.

Τόσο η θήκη όσο και το Lanyard για τα AirPods Pro είναι διαθέσιμα για παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Hermès. Δεν είναι σαφές εάν η Apple θα πουλήσει αυτά τα αξεσουάρ στο κατάστημά της.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε reset τα AirPods και AirPods Pro σας

Τα νέα αξεσουάρ διαθέτουν το δέρμα “Swift” που χρησιμοποιεί η Hermès για τα περισσότερα αξεσουάρ συσκευών Apple, όπως για τα λουράκια των Apple Watch ή για τα αξεσουάρ των AirTag. Πρόκειται για ένα σχεδόν λείο δέρμα με ελαφριά λάμψη που μαλακώνει με την πάροδο του χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα AirPods Pro έχουν φτιαχτεί ώστε να αντέχουν στο νερό και τη σκόνη (βαθμολογία IPX4), το δέρμα Swift της Hermès δεν είναι ανθεκτικό στο νερό.

Δείτε επίσης: YouTuber πρόσθεσε θύρα USB-C στη θήκη των AirPods Pro

Η νέα θήκη και το λουράκι για τα AirPods Pro 2 συμπληρώνουν τη λίστα με τα υπόλοιπα αξεσουάρ που έχει φτιάξει η Hermès για τις συσκευές της Apple, τα οποία περιλαμβάνουν λουράκια για Apple Watch, AirTag bag charms, ετικέτες αποσκευών κ.ά. Τα προηγούμενα χρόνια είχε προσφέρει και δερμάτινες θήκες για iPhone. Ο Γάλλος σχεδιαστής πολυτελείας συνεργάστηκε επίσημα με την Apple το 2015 για να λανσάρει μια ειδική έκδοση Apple Watch. Η συνεργασία Apple και Hermès συνεχίζεται και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν κομψότητα, ποιότητα και λειτουργικότητα, αφού μπορούν να χρησιμοποιούν τα αγαπημένα τους gadgets με στυλ!

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS