ΑρχικήinetΜια νέα φήμη για το iPhone 16 Pro σκότωσε τον ενθουσιασμό μας...

Μια νέα φήμη για το iPhone 16 Pro σκότωσε τον ενθουσιασμό μας για το iPhone 15 Pro

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις φημολογούμενες αναβαθμίσεις που θα έρθουν στο iPhone 15 Pro, αλλά νέες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι οι υποψήφιοι αγοραστές ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν το iPhone 16 Pro.

Δείτε επίσης: TrueCaller: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία φιλτραρίσματος SMS στο iPhone

iPhone 16 Pro

Ενώ το επόμενο iPhone Pro-level της Apple αναμένεται να διαθέτει ένα εξαιρετικά γρήγορο τσιπ A17 και πολύ λεπτότερα πλαίσια από το iPhone 14 Pro, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo προβλέπει ότι το iPhone 16 Pro θα αποκτήσει φακό περισκοπίου και μεγαλύτερη οθόνη – αναμφισβήτητα δύο πιο ουσιαστικές αναβαθμίσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone μέσω μιας συσκευής Android;

Με άλλα λόγια, το iPhone 16 Pro θα μπορούσε να είναι μια μικρότερη (και ενδεχομένως φθηνότερη) έκδοση του πολυδιαφημισμένου iPhone 15 Ultra, το οποίο αναμένεται να έρθει φέτος στη θέση του iPhone 15 Pro Max.

Όπως σημειώνει ο Kuo, το Ultra φημολογείται ότι θα αποκτήσει φακό περισκοπίου το 2023 λόγω του ανώτερου μεγέθους της οθόνης του σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro. Αναμένουμε ότι οι επερχόμενες συσκευές θα έχουν διαστάσεις 6,1 και 6,7 ιντσών αντίστοιχα, αλλά η αύξηση του αριθμού των 6,1 ιντσών για το iPhone 16 Pro το 2024 θα επέτρεπε στην Apple να τοποθετήσει έναν φακό περισκοπίου στο πίσω μέρος της συσκευής.

Τα σχόλια του Kuo ακολουθούν προηγούμενες φήμες που υπονοούσαν ότι το iPhone 16 Pro θα κρύβει το Face ID και τα εξαρτήματα της μπροστινής κάμερας κάτω από την οθόνη του, όπως πολλά από τα καλύτερα τηλέφωνα Android διαθέτουν πλέον σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Αυτή η αναβάθμιση θα έρθει πιθανώς με τη μορφή ενός βελτιωμένου Dynamic Island, του φανταχτερού ψηφιακού κομματιού που εισήγαγε η Apple με το iPhone 14 Pro.

Επιπλέον, τόσο το iPhone 15 Pro όσο και το iPhone 15 Ultra φημολογούνταν ευρέως ότι θα έπαιρναν στερεά πλήκτρα έντασης και λειτουργίας, ωστόσο, οι αναλυτές της Apple προβλέπουν τώρα ότι αυτά τα πλήκτρα θα έρθουν με τη σειρά iPhone 16.

Δείτε επίσης: Γαλλία: Καταγγέλει ότι τα iPhone δε μπορούν να επισκευαστούν εύκολα

Τα κουμπιά στερεάς κατάστασης χρησιμοποιούν απτικές δονήσεις για να προσομοιώσουν την αίσθηση του αγγίγματος, παρόλο που δεν κινούνται στην πραγματικότητα.Ωστόσο, η Apple φέρεται να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναπτύξει τις απτικές μηχανές που απαιτούνται για την τροφοδοσία αυτής της νέας τεχνολογίας.

Αν αυτά τα πλήκτρα solid-state έρθουν όντως με το iPhone 16 Pro, τότε είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αξίζει να περιμένουμε το iPhone Pro-level της Apple το 2024 – ειδικά από τη στιγμή που το iPhone 15 Pro θα μπορούσε να είναι το πιο ακριβό iPhone Pro-level όλων των εποχών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα iPhone 2023 της Apple, διαβάστε τους οδηγούς μας για τα iPhone 15, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra. Εναλλακτικά, οι συγκρίσεις μας iPhone 15 Pro vs. iPhone 14 Pro και iPhone 15 Pro vs. iPhone 15 Ultra περιγράφουν λεπτομερώς πώς το iPhone 15 Pro θα μπορούσε να συγκριθεί με άλλα iPhone της Apple.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS