ΑρχικήgamingΔιέρρευσαν τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο

Διέρρευσαν τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο

Τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus Essential για τον Σεπτέμβριο του 2023 έχουν αποκαλυφθεί από νωρίς, προσφέροντας μία παρηγοριά στους θαυμαστές τους, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Playstation Plus

Οι συνδρομητές μπορούν αυτή τη στιγμή να λάβουν το PGA Tour 2K23, το Dreams και το Death’s Door, το τελευταίο από τα οποία αξίζει όλοι να παίξουν. Οι Extra και Premium συνδρομητές έλαβαν άλλα 17 παιχνίδια τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων των Moving Out 2, Lost Judgement και Destiny 2: The Witch Queen. Το PlayStation Plus θα λάβει επίσης indie RPG Sea of ​​Stars στις 29 Αυγούστου, ένα παιχνίδι που φαίνεται εκπληκτικό.

Εάν παρακολουθείτε ένθερμα όλα τα νέα του PlayStation Plus, θα έχετε παρατηρήσει, πως τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός leaker billbil-kun σταμάτησε να ενημερώνει για τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα.

Συνήθως, ο Billbil-kun εμφανιζόταν μία ή δύο μέρες πριν η PlayStation αποκαλύψει επίσημα τα δωρεάν παιχνίδια. Κανείς δεν ήξερε πώς το έκανε, αλλά το κατάφερνε.

Δείτε επίσης: Gmail: Θα ζητάει επαλήθευση στην προσθήκη διεύθυνσης προώθησης ή στην επεξεργασία φίλτρων

Ο φίλος μας, έχει επεκταθεί και σε άλλες διαρροές όπως hardware συσκευασίες και ανακοινώσεις παιχνιδιών. Ωστόσο, τώρα μπήκε στο Twitter, για να αναφέρει, ότι θα επιστρέψει στις 28 Αυγούστου, για να ενημερώνει, ποια είναι τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο. Πηγαίνει, όπως λένε, «back to basics».

Φυσικά, θα αναφερθούν οι πληροφορίες του billbil-kun, για το ποιά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για τον Σεπτέμβριο. Χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις, οι χρήστες ερμηνεύουν ήδη το tweet και υποθέτουν, ότι θα είναι ένας κακός μήνας για λόγους που δεν έχουν πραγματικά νόημα.

Playstation Plus Essential

Όπως πάντα, πρέπει να αναφερθεί, ότι το tweet του billbil-kun δεν θα είναι επίσημη επιβεβαίωση, για το ποιά παιχνίδια θα είναι δωρεάν, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχει πέσει έξω στις προβλέψεις του.

Πηγή: gamingbible.comnews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS