ΑρχικήHow ToΠώς να μοιραστείτε ένα AirTag με άλλους χρήστες;

Πώς να μοιραστείτε ένα AirTag με άλλους χρήστες;

Τα Apple AirTag είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την εύρεση προσωπικών αντικειμένων και γίνονται ακόμα πιο χρήσιμα όταν τα μοιράζεστε με άλλους χρήστες iPhone. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

μοιράζεστε AirTag κοινή χρήση

Η κοινή χρήση του AirTag είναι μια δυνατότητα που προσφέρει η Apple για να μπορείτε να μοιράζεστε την τοποθεσία των προσωπικών σας αντικειμένων με άλλους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για οικογένειες και ομάδες που θέλουν να εντοπίζουν κοινά αντικείμενα, όπως τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Κάντε κοινή χρήση των AirTag χρησιμοποιώντας το Find My

Η κοινή χρήση του ΑirTag προστέθηκε επίσημα με την ενημέρωση iOS 17 της Apple για το iPhone. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης του AirTag, και τα δύο μέρη πρέπει να εκτελούν iOS 17 ή μεταγενέστερη έκδοση σε μια συμβατή συσκευή.

Δείτε επίσης: Η Google εφαρμόζει anti-stalking μέτρα για το AirTag

Αρχικά, πρέπει να έχετε στο νου σας ότι για να μοιραστείτε ένα AirTag, πρέπει να είστε ο κάτοχος του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε ρυθμίσει το AirTag και να το έχετε συνδέσει πρώτα με το δικό σας iPhone.

  • Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας και πατήστε στην καρτέλα “Items“.
  • Βρείτε το AirTag που επιθυμείτε να μοιραστείτε και πατήστε πάνω του.
  • Στη συνέχεια, πηγαίνετε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή “Share This AirTag“. Πατήστε το κουμπί “Add Person“.
  • Στο επόμενο βήμα θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας προειδοποιεί ότι η κοινή χρήση του AirTag θα επιτρέπει στους άλλους να εντοπίζουν τη θέση του. Ωστόσο, το άτομο με το οποίο μοιράζεστε το ΑirTag σας, δεν θα λαμβάνει ειδοποιήσεις παρακολούθησης.
  • Πατήστε “Continue” για να αγνοήσετε αυτήν την προειδοποίηση και να συνεχίσετε.
  • Για να ξεκινήσετε την κοινή χρήση, πληκτρολογήστε ένα όνομα στο πεδίο “To” και κατόπιν πατήστε “Share“. Η άλλη πλευρά θα λάβει μια ειδοποίηση για την κοινή χρήση του AirTag και θα ενημερωθεί για τη διαδικασία.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το ΑirTag γίνεται κοινόχρηστο και τα δύο μέρη μπορούν να το εντοπίσουν. Μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα για όσα ΑirTag θέλετε να μοιραστείτε.

Μπορείτε να μοιραστείτε ένα ΑirTag με έως πέντε άλλους χρήστες.

Δείτε επίσης: ΑirTag “έσωσε” σκύλο που παρασύρθηκε λόγω πλημμύρας

AirTag share

Πώς να σταματήσετε την κοινή χρήση AirTag

Ως κάτοχος του AirTag, έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε την κοινή χρήση ενός AirTag ανά πάσα στιγμή. Για να το πράξετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Find My και πατήστε στην καρτέλα “Items” για να εντοπίσετε το ΑirTag που μοιραστήκατε προηγουμένως. Κάντε κλικ πάνω του και πηγαίνετε προς τα κάτω. Θα δείτε το κουμπί “Stop Sharing“. Πατήστε πάνω.

Δείτε επίσης: Οι πρώην σου μπορούν να σε παρακολουθούν με Airtag!

Τα Tracking Notifications τίθενται σε σίγαση για τους shared users

Η κοινή χρήση AirTag είναι μια από τις πιο χρήσιμες προσθήκες στο iOS 17, αλλά πρέπει να έχετε στο νου σας κάποια πράγματα, ειδικά αν είστε το άτομο που αποδέχεται το αίτημα κοινής χρήσης. Δεν θα βλέπετε ειδοποιήσεις παρακολούθησης εάν έχετε προστεθεί ως shared user, πράγμα που σημαίνει ότι άλλα άτομα μπορούν να δουν την τοποθεσία σας.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS