ΑρχικήgamingPersona 3 Reload: Αποκαλύφθηκε το αγγλικό gameplay trailer

Persona 3 Reload: Αποκαλύφθηκε το αγγλικό gameplay trailer

Persona 3 Reload

Στην Anime Expo 2023 είχαμε την αγγλική αποκάλυψη gameplay του Persona 3 Reload, ντυμένο με όλα τα χαρακτηριστικά ενός αποκλειστικού Xbox (δεν είναι). Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία της Atlus τελευταία, και αν τα πράγματα εξελιχθούν κανονικά, θα έχουμε ένα τρέιλερ που θα αναφέρει το PlayStation μετά τη λήξη του συμφωνημένου 48ωρου παραθύρου μάρκετινγκ. Πέρα από αυτό, το ίδιο το παιχνίδι φαίνεται εντελώς φανταστικό, και επίσης ακούσαμε την αποκάλυψη του αγγλικού voice cast του παιχνιδιού, το οποίο είναι ολοκαίνουργιο σε αυτή την εκδοχή.

Δείτε επίσης: Persona 5 Tactics, Persona 3 Remake: Διαρρέουν Trailers

Το Persona 3 Reload φέρνει το ακραίο RPG που θυμόμαστε από τα ακραία εφηβικά μας χρόνια στο ύψος του Persona 5 Royal, το οποίο υποθέτουμε ότι είναι και το ζητούμενο τελικά. Δεν έχουμε σταματήσει εντελώς να μελαγχολούμε για το γεγονός ότι πολλές από τις προσθήκες των εκδόσεων FES και Portable του παιχνιδιού δεν έκαναν την περικοπή του Reload (συμπεριλαμβανομένης της playable γυναικείας πρωταγωνίστριας), αλλά ως ενήλικες πλέον, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείξουμε ένα γενναίο πρόσωπο στα πράγματα (ενώ από μέσα κλαίμε).

Το νέο καστ της αγγλικής μεταγλώττισης για το παιχνίδι περιλαμβάνει:

  • Aigis – Dawn M. Bennett
  • Akihiko Sanada – Alejandro Saab
  • Fuuka Yamagishi – Suzie Yeung
  • Junpei Iori – Zeno Robinson
  • Ken Amada – Justine Lee
  • Mitsuru Kirijo – Allegra Clark
  • Protagonist – Aleks Le
  • Shinjiro Aragaki – Justice Slocum
  • Yukari Takeba – Heather Gonzalez

Πρόταση: Cities Skylines 2: Οι υπεραστικές συναλλαγές αλλάζουν το παιχνίδι

Η Atlus περιγράφει το Persona 3 Reload:

Μπείτε στη θέση ενός φοιτητή που μετεγγράφηκε και βρέθηκε σε μια απροσδόκητη μοίρα και μπείτε στην ώρα που “κρύβεται” μεταξύ της μιας ημέρας και της επόμενης. Ξυπνήστε μια απίστευτη δύναμη και κυνηγήστε τα μυστήρια του Τάρταρου, πολεμήστε για τους φίλους σας και αφήστε ένα σημάδι στις αναμνήσεις τους για πάντα.

Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού επιβεβαίωσαν στο IGN ότι το remake θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από την αρχική έκδοση του Persona 3 και δεν θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από τα Persona 3 FES και Persona 3 Portable, συμπεριλαμβανομένης της γυναικείας πρωταγωνίστριας.

Διαβάστε επίσης: Παίξτε το 34ο Tetris 99 online MAXIMUS CUP event και κερδίστε Pikmin theme

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS