ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε τα YouTube Shorts

Πώς να απενεργοποιήσετε τα YouTube Shorts

Δεν είστε μεγάλος φαν των βίντεο μικρής διάρκειας του YouTube στο feed σας και θέλετε να τα ξεφορτωθείτε; Αν και δεν υπάρχει επίσημη μέθοδος για να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts, υπάρχουν μερικές λύσεις για να τα αποκρύψετε από την εμφάνισή τους στο feed σας. Θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε αυτό στο iPhone, στο Android τηλέφωνο και στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο του YouTube για κινητά για να απενεργοποιήσετε τα Shorts.

Ένας βολικός τρόπος για να αφαιρέσετε τα “Shorts” από το feed σας είναι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του YouTube για κινητά στο τηλέφωνό σας. Στον ιστότοπο, έχετε τη δυνατότητα να αποκρύψετε την ενότητα “Shorts” για 30 ημέρες, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην εφαρμογή της πλατφόρμας για κινητά.

Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε στο τηλέφωνό σας (Chrome, Firefox, Edge, Safari ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης) και ανοίξτε το m.youtube.com. Στον ιστότοπο, συνδεθείτε στον Google λογαριασμό σας.

Αφού συνδεθείτε, αποκτήστε πρόσβαση στην ενότητα “Shorts”. Στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της ενότητας, πατήστε “X”.

Μόλις πατήσετε το “X”, το YouTube θα αποκρύψει την ενότητα “Shorts” και θα αναφέρει ότι το shelf θα παραμείνει κρυφό για 30 ημέρες.

Και αυτό είναι όλο. Όταν αρχίσετε να βλέπετε ξανά αυτά τα Shorts, πατήστε ξανά το “X” και το τμήμα θα κρυφτεί για άλλες 30 ημέρες.

Απενεργοποιήστε τα Shorts στην εφαρμογή για κινητά του YouTube

Οι εφαρμογές του YouTube για iPhone και Android δεν προσφέρουν τη δυνατότητα αφαίρεσης των Shorts, αλλά μπορείτε να επισημάνετε τα Shorts σας ως “Not Interested” για να τα αφαιρέσετε προσωρινά από το feed σας. Σε αντίθεση με την παραπάνω μέθοδο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα Shorts σας θα παραμείνουν κρυμμένα για οποιονδήποτε αριθμό ημερών.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο, εκκινήστε το YouTube στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στην ενότητα “Shorts”. Στην επάνω δεξιά γωνία ενός σύντομου βίντεο, πατήστε τις τρεις τελείες και επιλέξτε “Not Interested.”

YouTube Shorts

Επαναλάβετε το παραπάνω βήμα για κάθε βίντεο στην ενότητα “Shorts”. Μόλις το κάνετε αυτό, το YouTube θα αποκρύψει προσωρινά την ενότητα “Shorts” από το feed σας και αυτό είναι όλο.

Αν αρχίσετε να βλέπετε ξανά Shorts, απλά σημειώστε τα ως “Not Interested” για να τα ξεφορτωθείτε.

Κατάργηση των Shorts από τον ιστότοπο του YouTube Desktop

Εάν είστε χρήστης desktop, η απαλλαγή από τα Shorts από το site του YouTube για υπολογιστή είναι τόσο εύκολη όσο η επιλογή μιας επιλογής. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια επιλογή που αποκρύπτει τα Shorts για 30 ημέρες, και όταν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείτε να κάνετε ξανά κλικ στην επιλογή για να αφαιρέσετε τα Shorts για άλλες 30 ημέρες, και ούτω καθεξής.

Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και ανοίξτε το YouTube.com. Στον ιστότοπο, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

Βρείτε την ενότητα “Shorts” στον ιστότοπο. Στην επάνω δεξιά γωνία της ενότητας, κάντε κλικ στο “X”.

Το YouTube θα αποκρύψει την ενότητα για 30 ημέρες, και είστε έτοιμοι.

Έτσι θα απαλλαγείτε από αυτά τα βίντεο μικρής διάρκειας από το feed σας. Απολαύστε την παρακολούθηση του YouTube!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS