ΑρχικήUpdatesYouTube: Εξατομικευμένη "For You" Ενότητα σε κανάλια δημιουργών

YouTube: Εξατομικευμένη “For You” Ενότητα σε κανάλια δημιουργών

Το YouTube προσθέτει μια νέα εξατομικευμένη “For You” ενότητα στα κανάλια δημιουργών, παρόμοια με αυτή του TikTok.

Youtube For You ενότητα

Θα προσαρμόζεται δηλαδή στα «θέλω» κάθε επισκέπτη, προτείνοντας περιεχόμενο από ένα κανάλι βάσει της προηγούμενής του παρακολούθησης. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού υποστήριξής της στο X την επερχόμενη λειτουργία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Οι δημιουργοί προετοιμάζονατι για την For You ενότητα, επιβεβαιώνοντας τις επιλογές τους πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Έτσι, θα εξασφαλίσουν την βέλτιστη προβολή και απήχηση του περιεχομένου τους. Μπορείτε να αλλάξετε τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στο YouTube Studio, επιλέγοντας Προσαρμογή > Διάταξη και, στη συνέχεια, ελέγχοντας καθεμία από τις εντολές στην ενότητα For You. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάζετε τη λειτουργία, σε full βίντεο, σε shorts ή σε livestreams.

Δείτε ακόμη: Google: Μπορεί να δώσει τέλος στο YouTube Vanced για πάντα

Η εταιρεία είχε ήδη τροποποιήσει τη λειτουργία σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο στο κανάλι της στο Creator Insider, ένα χώρο όπου οι υπάλληλοι του YouTube έχουν “άμεση επικοινωνία” με τους YouTubers. Σε αυτό το βίντεο, η υπεύθυνη προϊόντων Ann Katrin Kuessner παρουσίασε τη λειτουργία ως εναλλακτική λύση στην αρχική σελίδα.

Youtube For You ενότητα

“Προσπαθούμε να τη διαμορφώσουμε έτσι, ώστε να ταιριάζει σε όλους, καθώς η αρχική σελίδα του καναλιού είναι ίδια για κάθε επισκέπτη”, είπε η Kuessner, συνοψίζοντας ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί. Επισήμανε ότι η εξατομίκευση της λειτουργίας “θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εάν το κανάλι σας περιλαμβάνει πολλά θέματα, γλώσσες ή μορφές περιεχομένου”.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS