ΑρχικήUpdatesYouTube: Στα search results για την υγεία έρχεται η ενότητα "Personal Stories"

YouTube: Στα search results για την υγεία έρχεται η ενότητα “Personal Stories”

Το YouTube ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι από αυτήν την εβδομάδα θα εμφανίζει μια νέα ενότητα που ονομάζεται “Personal Stories” στα αποτελέσματα αναζήτησης, όταν οι χρήστες εισάγουν ερωτήματα σχετικά με την υγεία. Η εταιρεία είπε ότι όταν οι άνθρωποι αναζητούν βίντεο για ορισμένες παθήσεις υγείας στο YouTube, θα εμφανίζει ένα πάνελ που θα περιλαμβάνει βίντεο από άτομα που έχουν διαγνωστεί με αυτές τις διαταραχές.

Δείτε επίσης: Το YouTube Music για Android λαμβάνει ένα νέο visual update

Η εταιρεία είπε ότι παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι έρχονται στην πλατφόρμα για να κατανοήσουν πολύπλοκα πράγματα με εύπεπτο τρόπο – όπως η ανθρώπινη βιολογία ή περίπλοκες ασθένειες.

Δείτε επίσης: YouTubers δοκιμάζουν το Crash Detection του iPhone 14

Το YouTube είπε ότι κατά την κυκλοφορία, η ενότητα Personal Stories θα εμφανίζει βίντεο που σχετίζονται με τον καρκίνο και τις παθήσεις ψυχικής υγείας όπως το άγχος και η κατάθλιψη. Αργότερα, η εταιρεία θα επεκτείνει αυτήν τη δυνατότητα για να καλύψει άλλα θέματα και άλλες περιοχές εκτός των ΗΠΑ.

«Για να εμφανιστούν αυτά τα βίντεο θα πρέπει πρωτίστως να εστιάζουν σε μια προσωπική, αυθεντική εμπειρία ζωής που σχετίζεται με μια συγκεκριμένη κατάσταση σωματικής ή ψυχικής υγείας. Το περιεχόμενο που έχει διαφημιστικό χαρακτήρα δεν είναι κατάλληλο για αυτήν τη λειτουργία και όλα τα βίντεο που εμφανίζονται σε αυτήν τη λειτουργία πρέπει να συμμορφώνονται με τις πολιτικές μας που αποτρέπουν τη διάδοση παραπληροφόρησης για την υγεία», ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτηση της.

youtube personal stories

Δείτε επίσης: Το Malwarebytes μπλόκαρε Google και YouTube για malware

Αν και αυτή η λειτουργία δεν προορίζεται για τη λήψη ιατρικών συμβουλών, το YouTube έχει αντιμετωπίσει πολλές επικρίσεις για παραπληροφόρηση που σχετίζεται με την υγεία — ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, περισσότεροι από 80 fact-checkers σε όλο τον κόσμο έγραψαν στο YouTube σχετικά με τη λήψη αυστηρότερων μέτρων κατά των βίντεο που σχετίζονται με παραπληροφόρηση σχετικά με τον COVID-19. Χωρίς αμφιβολία, το YouTube θα ελεγχθεί για τα βίντεο που θα εμφανίζονται σε αυτή τη νέα ενότητα “Personal Stories” και πόσο καλά μπορούν να εποπτεύουν το περιεχόμενο που παρουσιάζεται.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS