ΑρχικήgamingΤο Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ξεκλειδώνει νέο τέλος

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ξεκλειδώνει νέο τέλος

Cyberpunk 2077

Η CDPR επεκτείνει την παρουσίαση του Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077, που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, το οποίο έκανε μεγάλη αίσθηση κατά τη διάρκεια του Xbox showcase και στα press previews που ακολούθησαν.

Δείτε επίσης:Cyberpunk 2077: Η Overdrive Mode δείχνει απίστευτη

Από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που αποκαλύπτονται από τις νέες πληροφορίες είναι σχετικά με το πώς το expansion ταιριάζει με το βασικό παιχνίδι, καθώς σε αντίθεση με τα περισσότερα expansions, αφηγηματικά, δεν μπορεί να λάβει χώρα μετά το κύριο, κυρίως τραγικό τέλος του original.

  • Η επέκταση λαμβάνει χώρα στη μέση του παιχνιδιού. Αν παίζετε το παιχνίδι από την αρχή, θα φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και το Phantom Liberty θα σας ανοίξει. Ξεκλειδώνει όταν φτάσετε στο Brigitte and the Voodoo Boys.
  • Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να περάσετε κατευθείαν στο ίδιο το Phantom Liberty χωρίς να χρειαστεί να παίξετε πρώτα ένα Χ χρόνο στο βασικό παιχνίδι. Έτσι λειτουργούσαν και οι επεκτάσεις του The Witcher 3.
  • Η CDPR λέει ότι, όπως είναι αναμενόμενο, το Phantom Liberty έχει διαφορετικό τέλος για το expansion ανάλογα με τις πράξεις και τις αποφάσεις σας.
  • Ωστόσο, είπαν επίσης ότι μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα νέο τέλος στο βασικό παιχνίδι με βάση τα όσα συμβαίνουν στο Phantom Liberty. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό σημαίνει πολλαπλά νέα endings του βασικού παιχνιδιού, γιατί θα ήταν περίεργο αν όλα τα διαφορετικά endings του Phantom Liberty οδηγούσαν στο ίδιο ending του βασικού παιχνιδιού, αλλά θα δείξει. Το νέο τέλος του βασικού παιχνιδιού βασίζεται στις “νέες σχέσεις, τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις” σας από το Phantom Liberty, λένε.

Πρόταση: Cyberpunk 2077: Η PS5 έκδοση φαίνεται πως θα ανακοινωθεί σήμερα

Phantom Liberty

Αυτό συμβάλλει στη θεωρία ότι το Phantom Liberty μπορεί να ξεκλειδώσει ένα “happy end” για την V. Ή τουλάχιστον ένα λιγότερο θλιβερό από τα άλλα βασικά τέλη του παιχνιδιού που καταλήγουν είτε στο να διαγράψει η V τον Johnny και να πεθάνει αργότερα, είτε στο να αντικαταστήσει ο Johnny την V για πάντα, είτε στο να πάνε ένας ή και οι δύο σε αποστολή αυτοκτονίας.

Όπως φαίνεται στο trailer, η κυβέρνηση υπόσχεται στη V μια πραγματική θεραπεία για τη βομβά τσιπ στον εγκέφαλό της, αν τους βοηθήσει. Και αυτό που αναρωτιόμαστε είναι αν αυτή η θεραπεία θα μπορούσε ενδεχομένως να λειτουργήσει και το παιχνίδι να δημιουργήσει ένα νέο “κανονικό” τέλος, όπου η V θα μπορεί να επιβιώσει στο μέλλον και σε μελλοντικά παιχνίδια, απαλλαγμένη από μια ανίατη ασθένεια και με ή χωρίς τον Johnny.

Αυτό βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί, και το πιθανότερο είναι ότι στο sequel του Cyberpunk 2077 που ανακοινώθηκε θα παίζουμε ως νέος χαρακτήρας. Πιστεύω όμως ότι είναι πιθανό, και νομίζω ότι η CDPR γνωρίζει πόσο έχει δεθεί ο κόσμος με τους Vs. Παρόλο που είναι ένας δημιουργημένος χαρακτήρας, είναι ένας από τους καλύτερα υλοποιημένους ήρωες πρώτου προσώπου σε παιχνίδι χάρη της καλής σκηνοθεσίας και της εξαιρετικής φωνής. Αλλά θα πρέπει να δούμε πού μας αφήνει το Phantom Liberty.

Διαβάστε επίσης: Το Cyberpunk 2077 ενημερώθηκε για πρώτη φορά μετά από μήνες

πηγή πληροφοριών:forbes.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS