ΑρχικήinetElon Musk για Twitter: Έρχονται φωνητικές και βίντεο - κλήσεις

Elon Musk για Twitter: Έρχονται φωνητικές και βίντεο – κλήσεις

Twitter φωνητικές και βίντεο κλήσεις

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet του Elon Musk, το Twitter θα φέρει σύντομα τη δυνατότητα για φωνητικές και βίντεο κλήσεις στην πλατφόρμα. Η ανακοίνωση έγινε στο ίδιο tweet, στο οποίο ο δισεκατομμυριούχος μίλησε και για την εισαγωγή των κρυπτογραφημένων άμεσων μηνυμάτων στην πλατφόρμα.

Σχετικά με τις φωνητικές και βίντεο κλήσεις, ο Musk είπε ότι θα επιτρέπουν στους χρήστες να “μιλούν με άτομα οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να τους δίνουν τον αριθμό τηλεφώνου τους“.

Η προσθήκη αυτών των χαρακτηριστικών θα ήταν πολύ χρήσιμη για τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, που προσπαθεί να διατηρήσει τους χρήστες του μετά τη δύσκολη εξαγορά του από τον Elon Musk τον Οκτώβριο του 2022.

Δείτε επίσης: Ο χάκερ Joseph James O’Connor ομολόγησε ότι παραβίασε Twitter accounts διασήμων

Η δυνατότητα να πραγματοποιούνται κλήσεις στο Twitter θα κάνει την πλατφόρμα micro-blogging να πλησιάσει στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της Meta, όπως το Facebook και το Instagram, που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ελπίζουμε να δούμε σύντομα αυτές τις δυνατότητες. Τους τελευταίους μήνες, ο Musk έχει δώσει πολλές υποσχέσεις για νέα χαρακτηριστικά στο Twitter, αλλά σε πολλές περιπτώσεις έχει αποτύχει να τα κυκλοφορήσει εντός του χρονικού πλαισίου που είχε ορίσει. Για παράδειγμα, στις 3 Φεβρουαρίου, ο δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε ότι “από σήμερα, το Twitter θα μοιράζεται τα έσοδα από διαφημίσεις με τους δημιουργούς“. Αλλά τρεις μήνες αργότερα, παραδέχτηκε ότι το λογισμικό για τη δυνατότητα αυτή ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Elon Musk: “Εκκαθάριση” στα μη “ενεργά” Twitter accounts – Ελευθερώνονται handle

Επίσης, η ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue και η πληρωμή για την απόκτηση ενός σημαδιού επαλήθευσης προκάλεσαν μεγάλο μπέρδεμα.

Ελπίζουμε πάντως ότι σύντομα θα δούμε τις φωνητικές και βίντεο κλήσεις να έρχονται στο Twitter. Οι βίντεο κλήσεις είναι μια τεχνολογική πρόοδος που βοηθά την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και τους επιτρέπει να συνδεθούν σε πραγματικό χρόνο. Τα τελευταία χρόνια (ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας), οι φωνητικές και βίντεο κλήσεις είχαν γίνει βασικός τρόπος επικοινωνίας. Επομένως, είναι σημαντικό να υπάρχουν όλο και περισσότερες εφαρμογές που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Τα verified Twitter accounts έχουν πλέον προτεραιότητα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα έχει κάνει ήδη αλλαγές στα μηνύματα εντός εφαρμογής αυτή την εβδομάδα. Τώρα μπορείτε να απαντήσετε απευθείας σε μεμονωμένα μηνύματα DM, όπως στο Slack ή στο iMessage. Επίσης, μπορείτε να αντιδράτε σε μηνύματα με οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα emoji (και όχι με συγκεκριμένα όπως πριν).

Πηγή: gizmodo.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS