ΑρχικήinetTwitter Coins: Έτσι θα επιβραβεύετε αγαπημένους δημιουργούς

Twitter Coins: Έτσι θα επιβραβεύετε αγαπημένους δημιουργούς

Το Twitter λανσάρει μια ολοκαίνουργια λειτουργία που ονομάζεται Coins, επιτρέποντας στους χρήστες να δείχνουν την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη τους για τους δημιουργούς περιεχομένου που συνεισφέρουν στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Twitter: Διέρρευσαν email 200 εκατομμυρίων χρηστών
Twitter Coins

Η Jane Manchun Wong, μια προγραμματίστρια, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση και να παρατηρήσει την νέα λειτουργία σε δράση.

Στέλνοντας νομίσματα σε δημιουργούς που εκτιμάτε, μπορείτε να δείξετε την εκτίμησή σας και την υποστήριξή σας για το εξαιρετικό περιεχόμενό τους στο Twitter!” Σύμφωνα με τη Wong, μια ειδοποίηση στην οθόνη αγοράς νομισμάτων διευκρινίζει ότι τυχόν αχρησιμοποίητα νομίσματα θα παραμείνουν στο υπόλοιπό σας.

Η Wong ανέβασε επίσης στο Twitter ένα στιγμιότυπο από το μενού Coins που οδηγεί τους οπαδούς στην οθόνη αγοράς, καθώς και μια λίστα με τα βραβεία Twitter που είναι διαθέσιμα για δωρεές σε άλλους χρήστες. Αυτά τα βραβεία κυμαίνονται από το “1 Mind Blown“, που ισούται με ένα νόμισμα, μέχρι το “1 Gold!“, που προσφέρει 5.000 νομίσματα!

Δείτε ακόμα: Twitter: Μηνύθηκε γιατί δεν πληρώνει ενοίκιο για τα γραφεία του
επιβραβεύετε

Σύμφωνα με τη Wong, τα Twitter Coins μπορούν να αποκτηθούν χρησιμοποιώντας το Stripe στο διαδίκτυο. Παρά τον παθιασμένο ενθουσιασμό του Elon Musk για το Dogecoin, δεν εμφανίζεται πουθενά καμία αναφορά στο κρυπτονόμισμα. Η Stripe έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται πληρωμές σε κρυπτονόμισμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι δυνητικά δυνατό για τους χρήστες να αγοράζουν Twitter Coins με κρυπτονόμισμα.

Αυτή η λειτουργία είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τα Reddit Coins. Το Reddit Coin είναι ένα εικονικό νόμισμα που παρέχει κάποια απτά οφέλη στους χρήστες. Αυτά τα νομίσματα μπορείτε να τα κερδίσετε συμμετέχοντας σε subreddits, ανεβάζοντας τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια και σχολιάζοντας εσείς οι ίδιοι. Μόλις αποκτήσετε αρκετά νομίσματα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ειδικά προνόμια, όπως premium συνδρομές ή εξατομικευμένα avatars. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως μορφή ανταμοιβής για άλλους χρήστες που έχουν συμβάλει θετικά στο subreddit.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξετε και να εγγραφείτε σε Lists στο Twitter;

Την περασμένη εβδομάδα, η Wong δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης που επιβεβαιώνει ότι οι αποδέκτες των Twitter Coins μπορούν να ανταλλάξουν τα βραβεία τους με πραγματικά μετρητά – εφόσον έχουν συγκεντρώσει πάνω από 50 δολάρια σε υπόλοιπο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS