ΑρχικήinetGoogle: Κάνει μία «πραγματικά ενοχλητική» αλλαγή στο Gmail

Google: Κάνει μία «πραγματικά ενοχλητική» αλλαγή στο Gmail

Οι χρήστες του GMAIL κατήγγειλαν στην Google ότι παρατήρησαν μια μικρή αλλαγή στα εισερχόμενά τους η οποία όμως είναι σημαντική. Οι άνθρωποι λένε ότι παρατηρούν περισσότερες διαφημίσεις μέσα στα email τους. Η κίνηση αυτή έχει καταστήσει δυσκολότερο να αναγνωρίσουν εάν ένα email στο Gmail είναι διαφήμιση ή απλό μήνυμα.

Δείτε επίσης: Google: Φέρνει “μπλε σημάδια επαλήθευσης” στο Gmail
Google

Η μοναδική διαφορά που έχουν είναι ένα μικρό εικονίδιο με την λέξη “Διαφήμιση“. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Twitter για να διαμαρτυρηθούν για την Google και περιέγραψαν τις αλλαγές ως “πραγματικά ενοχλητικές” και “μια κακή εμπειρία“.

Γεια σου @gmail! Η προσθήκη μιας διαφήμισης στη μέση των εισερχομένων email μου ΔΕΝ είναι ΚΑΛΗ“, είπε ένα άτομο.

Ως άτομο που εργάζεται πολύ σκληρά για να κρατάει υπό έλεγχο το email του, είμαι πολύ έξαλλος που το Gmail απλώς βάζει τυχαίες διαφημίσεις στα εισερχόμενά μου τώρα” πρόσθεσε ένας άλλος.

Δεν με πειράζουν μερικές πάνω πάνω, αλλά το να διασκορπίζονται τυχαία ανάμεσα στα email που διαβάζω είναι πραγματικά ενοχλητικό“, σχολίασε ένας τρίτος.

Γεια @gmail, πώς να βγάλω αυτές τις διαφημίσεις από τις ροές εισερχομένων μου; Αυτή είναι μια τόσο κακή εμπειρία“, έγραψε ένας τέταρτος απογοητευμένος χρήστης.

Δείτε ακόμα: Gmail: Δισεκατομμύρια χρήστες κινδυνεύουν από επίθεση phishing
Gmail

Στη δήλωσή της στο 9to5Google, η εταιρεία δεν αρνήθηκε την αλλαγή αλλά εξέφρασε τη διάθεσή της να δοκιμάζει διαφορετικές μορφές. Ο τεχνολογικός γίγαντας επαναλαμβάνει ότι δεν πουλά ποτέ δεδομένα και δεν χρησιμοποιεί δεδομένα από το Gmail για διαφημίσεις.

Πειραματιζόμαστε πάντα με μορφές και εργαζόμαστε σε τρόπους για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να συνδεθούν με νέες επιχειρήσεις“, είπε η Google στη δημοσίευση.

Η καρτέλα “Προσφορές” εμφανίζει διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από επιχειρήσεις στις οποίες εγγράφονται οι χρήστες, καθώς και προσφορές από εταιρείες που μπορεί να αρέσουν στους άλλους.

Προσφέραμε διαφημίσεις instream στην καρτέλα “Προσφορές” πέρυσι σε κινητά και τον περασμένο μήνα επεκταθήκαμε και σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Δείτε επίσης: Η ομάδα Kimsuky χρησιμοποιεί Chrome extensions για να κλέψει Gmail emails

Το Gmail είναι ένας από τους δημοφιλέστερους παρόχους email στον κόσμο και για καλό λόγο. Προσφέρει πλούσιες λειτουργίες, όπως φιλτράρισμα, ετικέτες και επαφές, καθώς και ένα εύχρηστο περιβάλλον. Είναι επίσης χρήσιμο για τις επιχειρήσεις και τα άτομα που έχουν ανάγκη από προηγμένες υπηρεσίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS