ΑρχικήinetElon Musk: Ένα "Tesla Cybertruck Delivery Event" θα λάβει χώρα κατά το...

Elon Musk: Ένα “Tesla Cybertruck Delivery Event” θα λάβει χώρα κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023

Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, δήλωσε ότι αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα Tesla Cybertruck delivery event στο “τέλος του τρίτου τριμήνου”.

Tesla Cybertruck Delivery Event

Το Cybertruck της Tesla έχει προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό, αλλά παρ’ όλη τη διαφημιστική εκστρατεία, η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει αναβληθεί πολλές φορές. Με την τωρινή ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Tesla για το πρώτο τρίμηνο του 2023, υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την παραγωγή του πολυαναμενόμενου Cybertruck!

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Προσλήψεις προσωπικού για την υποστήριξη της παραγωγής του

Σε τηλεδιάσκεψη μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων, ο Elon Musk ανέφερε ότι η Tesla σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια “εκδήλωση παράδοσης προς το τέλος του τρίτου τριμήνου“, το οποίο σημαίνει λογικά ότι θα γίνουν οι πρώτες παραδόσεις του πολυαναμενόμενου οχήματος.

Έτσι, οι πρώτες παραδόσεις του Tesla Cybertruck θα μπορούσαν να γίνουν γύρω στον Σεπτέμβριο του 2023. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, έγινε γνωστό ότι η Tesla έχει αρχίσει να κλιμακώνει ταχύτατα τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού για την επικείμενη παραγωγή του Cybertruck.

Tesla Cybertruck Delivery Event

Λαμβάνοντας υπόψη την κυκλοφορία των πιο πρόσφατων μοντέλων της Tesla, ειδικά του Model Y, θα πρέπει να περιμένουμε από την Tesla να παραδώσει μόνο μερικά Cybertrucks κατά τη διάρκεια του delivery event. Το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστούν κάποιοι μήνες για την κανονική έναρξη των παραδόσεων στους πελάτες. Όλα εξαρτώνται από το πόσο ομαλά θα κυλίσει η διαδικασία παραγωγής του οχήματος.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Τesla Cybertruck και ως σκάφος – Θα διασχίζει ποτάμια

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk είπε επίσης ότι όσοι έχουν προπαραγγείλει ένα Cybertruck θα πρέπει να αναμένουν να λάβουν ενημέρωση σχετικά με τις προδιαγραφές και τις τιμές σε αυτό το delivery event.

Elon Musk Tesla Cybertruck

Η Tesla αποκάλυψε για πρώτη φορά το Cybertruck πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, αλλά από τότε έχουν γίνει διάφορες αλλαγές στο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του.

Επιπλέον, η τιμή του οχήματος θα είναι διαφορετική από αυτή που είχε προταθεί το 2019, καθώς οι τιμές στην αυτοκινητοβιομηχανία και ειδικά στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έχουν αλλάξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δείτε επίσης: Το νέο Cybertruck της Τesla έχει 1,5 εκατομμύριο προπαραγγελίες

Η Tesla αναμενόταν να κυκλοφορήσει νέες προδιαγραφές και τιμές για το Cybertruck τον περασμένο χρόνο, αλλά τώρα ο Musk είπε ότι αυτό δεν θα συμβεί μέχρι το delivery event στο τρίτο τρίμηνο.

Το Tesla Cybertruck είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα μηχανικής που σίγουρα έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ο αντισυμβατικός σχεδιασμός του και οι αξιοσημείωτες δυνατότητες επιδόσεων το κάνουν πολύ ιδιαίτερο!

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS