ΑρχικήinetΤο iPadOS 17 θα προετοιμάσει το tablet για μια οθόνη OLED

Το iPadOS 17 θα προετοιμάσει το tablet για μια οθόνη OLED

Το iPadOS 17 πιθανότατα θα ενσωματώσει την οθόνη κλειδώματος του iPhone, καθώς και μια λειτουργία πάντα ενεργοποιημένης οθόνης για να προσφέρει μια πιο διαδραστική εμπειρία σε μεγαλύτερες οθόνες.

Το iPadOS 16 κυκλοφόρησε πέρυσι και δεν διέθετε ένα από τα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά του iOS 16: τη νέα οθόνη κλειδώματος. Ευτυχώς, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί τελικά να είναι διαθέσιμο στο iPad αυτής της χρονιάς – με μια πάντα ενεργοποιημένη οθόνη!

Δείτε επίσης: To Youtube Premium φέρνει το iOS SharePlay

iPadOS 17

Ο Mark Gurman αναφέρει ότι το iPadOS 17 θα προετοιμάσει ένα ανανεωμένο iPad Pro που θα κάνει το ντεμπούτο του το 2023, με οθόνες OLED. Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε από την ενημέρωση- αν και μια συναρπαστική πιθανότητα είναι μια πάντα ενεργοποιημένη οθόνη LTPO OLED παρόμοια με το μοντέλο του iPhone 14 Pro.

Δείτε επίσης: LinkedIn: Πώς θα χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία QR code στο iOS

Το iPadOS 17 φαίνεται έτοιμο να φέρει την πολυαναμενόμενη λειτουργία εξατομικευμένης οθόνης κλειδώματος στα iPad. Παρόλο που η Apple παρέλειψε αυτό το στοιχείο από την παρουσίαση του iOS 16, έγινε προφανές ότι η εισαγωγή του εξαρτιόταν από την τεχνολογία οθόνης OLED που βρέθηκε στα iPhones 14 Pro – τα οποία έφτασαν αργότερα εκείνο το έτος. Με τις φήμες για ένα νέο iPad που θα κυκλοφορήσει με μια always-on οθόνη να είναι στην πρώτη γραμμή, μπορούμε να περιμένουμε ότι το iOS 17 θα προσφέρει αυτό το πολυπόθητο χαρακτηριστικό σύντομα!

Η Apple έκανε μια παρόμοια κίνηση με τα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης και το App Library στο iOS 14, περιμένοντας ένα χρόνο πριν το φέρει στο iPadOS. Δεν είναι πολλά γνωστά σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα συμπεριληφθούν στο iPadOS 17, αλλά εικάζεται ότι η συντήρηση και η σταθερότητα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των σχεδίων ανάπτυξης τόσο για το iOS όσο και για το macOS και όχι για νέα χαρακτηριστικά. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν ότι μερικά από τα “πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά” τους θα είναι διαθέσιμα με το iOS 17!

Δείτε επίσης: Apple iOS 17: Υποστήριξη sideloading λόγω ευρωπαϊκών νόμων

Οι φήμες ότι το iPad Pro θα αποκτήσει οθόνη OLED κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, ωστόσο το χρονοδιάγραμμα της εξέλιξής του ήταν άγνωστο. Σύμφωνα με την έκθεση του Gurman, πρόκειται να είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή το επόμενο έτος – πιθανότατα στις αρχές της άνοιξης του 2023 – περίπου δεκαοκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του μοντέλου M2.

Πηγή πληροφοριών: macworld.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS