ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft Teams επιλύει ένα από τα πιο ενοχλητικά ζητήματά του

Το Microsoft Teams επιλύει ένα από τα πιο ενοχλητικά ζητήματά του

Το Microsoft Teams κυκλοφορεί τώρα μια νέα ενημέρωση που θα λύσει επιτέλους ένα ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζατε κατά την προσαρμογή της ροής βίντεο.

Microsoft Teams

Η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης υποβάλλεται επί του παρόντος σε αναβάθμιση, η οποία, όπως ισχυρίζεται, θα κάνει τη διαδικασία ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του video feed σημαντικά πιο απλή.

Η ενημέρωση, που ονομάζεται απλώς “μικτή προβολή πλέγματος σε συσκέψεις”, θα τοποθετήσει όλους τους συμμετέχοντες στις κλήσεις σε αναλογία 16:9, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες του Microsoft Teams δεν χρειάζεται πλέον να βιώνουν την αποπροσανατολιστική στιγμή που κάποιος απενεργοποιεί την κάμερά του και τα παράθυρα προβολής όλων των άλλων αλλάζουν αυτόματα μέγεθος.

Οι χρήστες του Microsoft Teams θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να προσαρμόζουν ακόμη περισσότερο τις κλήσεις τους με νέες επιλογές, όπως η επιλογή από μια σειρά προκαθορισμένων μεγεθών πλέγματος.

“Ως η νέα έκδοση του Gallery, αυτή είναι η προεπιλεγμένη προβολή που θα έχουν οι χρήστες όταν συμμετέχουν σε συσκέψεις”, σημείωσε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να επιστρέψουν σε αυτήν την προβολή μέσω του view switcher όπως επιθυμούν.

Η Microsoft 365 αποκάλυψε πρόσφατα ότι η νέα της λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2023, πρώτα στο desktop των Windows. Αν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης, ελπίζουν να την έχουν αναπτύξει σε όλες τις πλατφόρμες λίγο μετά την αρχική της κυκλοφορία.

Η τελευταία ενημέρωση από τη Microsoft έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι το Teams παρέχει μια απροβλημάτιστη και απλή εμπειρία για όλους τους χρήστες. Αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές αλλαγές που πραγματοποιεί η εταιρεία προκειμένου να βελτιστοποιήσει την πλατφόρμα της.

Η Microsoft Teams αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα εισαγάγει φίλτρα βίντεο, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφράσουν την ατομικότητά τους και επίσης να τα προστατεύσουν από τυχόν χαρακτηριστικά που θα προτιμούσαν να αποκρύψουν. Αυτή η ανακοίνωση έχει σίγουρα αυξήσει τις προσδοκίες για το λογισμικό, καθώς ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την άφιξή του.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS