ΑρχικήUpdatesWindows 11 KB5022905: Κυκλοφόρησε preview με 13 αλλαγές

Windows 11 KB5022905: Κυκλοφόρησε preview με 13 αλλαγές

Τα Windows 11 22H2 και όλες οι υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10 έχουν λάβει τις προαιρετικές σωρευτικές ενημερώσεις της Microsoft KB5022905 για το Φεβρουάριο 2023, οι οποίες είναι τώρα διαθέσιμες.

Δείτε επίσης: Windows 11: Διορθώνει ένα από τα πιο ενοχλητικά σφάλματα

Windows 11

Η έκδοση των Windows 11 KB5022905 προσφέρει 13 βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων, όπως μια εξελιγμένη τεχνολογία αυτόματης εκμάθησης αναγνώρισης προσώπου και διόρθωση ενός προβλήματος λειτουργίας IE, όπου το κείμενο της γραμμής κατάστασης δεν εμφανίζεται πάντα.

Αυτό το πρόγραμμα επιδιορθώνει επίσης προβλήματα που προκαλούν διακοπή των hyperlinks στο Microsoft Excel και αλλάζουν λανθασμένα τα φίλτρα χρώματος του συστήματος από Αντιστροφή σε Κλίμακα του Γκρίζου.

Όλοι οι διαχειριστές των Windows ενθαρρύνονται να επωφεληθούν από την KB5022905, μια μηνιαία ενημέρωση “C” που θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Μάρτιο του 2023 και παρέχει την ευκαιρία για δοκιμές διορθώσεων και βελτιώσεων πριν από την κυκλοφορία της.

Σε αντίθεση με τις ενημερώσεις Patch Tuesday, αυτή η έκδοση προεπισκόπησης είναι προαιρετική και δεν περιλαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας.

Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση προεπισκόπησης KB5022905, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Windows Update και πατήστε το κουμπί “Έλεγχος για ενημερώσεις“.

Δείτε ακόμα: Windows 11: Τέλος τα third party apps για RGB lighting;

KB5022905

Καθώς αυτή η ενημέρωση των Windows είναι προαιρετική, πρέπει να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα πατώντας το κουμπί ‘Λήψη και εγκατάσταση‘. Σημειώστε ότι οι ενημερώσεις προεπισκόπησης εγκαθίστανται αυτόματα μόνο σε builds του Windows Insider.

Για όσους είναι γνώστες της τεχνολογίας, η εγκατάσταση του KB5022905 από τον κατάλογο ενημερώσεων της Microsoft μπορεί να γίνει χειροκίνητα.

Η έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 KB5022905 είναι γεμάτη με ακόμη περισσότερες διορθώσεις και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων αξιοσημείωτων ενημερώσεων:

  • Προσφέρει μια λύση στο πρόβλημα που επηρεάζει το Azure Active Directory (Azure AD), όπου η χρήση πακέτων παροχής για μαζική παροχή δεν ήταν επιτυχής.
  • Αυτή η ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της σταθερότητας της Υπηρεσίας Υποσυστήματος Τοπικής Αρχής Ασφαλείας (LSASS), καθώς αντιμετωπίζει ένα υπάρχον πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει τη μη ανταπόκριση της LSASS. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας Sysprep σε ένα μηχάνημα με σύνδεση τομέα, θα εμφανιστεί αυτό το φαινόμενο.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που δυσχεραίνει την παραγωγή εικονικών δίσκων ισοτιμίας. Όταν επιχειρείται η δημιουργία τους με τη χρήση του Server Manager, δεν επιτυγχάνεται.
  • Επιλύει επίσης ένα θέμα που επηρέαζε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ροής, σταματώντας την αναπαραγωγή βίντεο αμέσως μετά το τέλος μιας διαφήμισης.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το preview update Windows 11 KB5022360 με 15 βελτιώσεις

Ο οργανισμός τόνισε ότι δεν έχει ακούσει για κανένα πρόβλημα σχετικά με αυτή την ενημέρωση.

Η Microsoft εξέδωσε μια προειδοποίηση την Τετάρτη ότι αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση προεπισκόπησης του έτους και ότι δεν θα εισαχθούν άλλες παρόμοιες ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Τα Windows 11 έχουν προσφέρει πολλά στους χρήστες τους, όπως ανανεωμένο σχεδιασμό, περιβάλλον εργασίας με μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση που θα διευκολύνει τους χρήστες να βρίσκουν αυτό που χρειάζονται γρήγορα και εύκολα. Εκτός από την ανανεωμένη εμφάνιση, υπάρχουν επίσης βελτιωμένα εργαλεία πλοήγησης, όπως βελτιωμένες δυνατότητες αναζήτησης και μενού γρήγορης πρόσβασης. Αυτό διευκολύνει τους χρήστες να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν σε πολλά μενού ή καρτέλες. Με κάθε νέα ενημέρωση που λαμβάνουν γίνονται ακόμα πιο αποδοτικά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS