ΑρχικήsecurityWindows 11: Διορθώνει ένα από τα πιο ενοχλητικά σφάλματα

Windows 11: Διορθώνει ένα από τα πιο ενοχλητικά σφάλματα

Η ολοκαίνουργια σωρευτική ενημέρωση των Windows 11 διόρθωσε ένα πρόβλημα που προκαλούσε ενόχληση στους gamers για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και κάποιες αξιοσημείωτες βελτιώσεις στη γραμμή εργασιών.

Δείτε επίσης: Windows 11: Τέλος τα third party apps για RGB lighting;

Windows 11

Μετά από μια επιτυχημένη έκδοση προεπισκόπησης στα τέλη Ιανουαρίου, η ενημερωμένη έκδοση KB5022845 είναι τώρα διαθέσιμη και περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της φάσης δοκιμών.

Οι διορθωτικές σημειώσεις της Microsoft έδωσαν επιτέλους στους παίκτες την πολυαναμενόμενη λύση που τους αξίζει. Τα Windows 11 παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά όταν οι χρήστες έχουν συνδεδεμένο το χειριστήριο παιχνιδιών στον υπολογιστή τους, καθώς εμποδίζει το σύστημα να εισέλθει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Η λύση του προβλήματος έχει επιτέλους εφαρμοστεί και όλες αυτές οι δύσκολες στιγμές ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Επιπλέον, τα Windows 11 έχουν επιλύσει μια πληθώρα άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία αναζήτησης.

Ευτυχώς, το ενοχλητικό σφάλμα που εμπόδιζε τους χρήστες να ανοίγουν αρχεία εικόνων με αναζήτηση στη γραμμή εργασιών στην εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που προτιμούν, δεν υπάρχει πια. Αυτό το μακροχρόνιο πρόβλημα επιδιορθώθηκε επιτέλους.

Ένα άλλο πρόβλημα που εμπόδιζε τους χρήστες να αναζητήσουν ένα αρχείο με βάση το περιεχόμενό του έχει επιλυθεί, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ την εύρεση αυτού που ψάχνετε.

Δείτε ακόμα: SonicWall: Προειδοποιεί για «σπασμένο» WCF των Windows 11 22H2

Η ενημερωμένη έκδοση αυτού του μήνα προσφέρει διάφορες διορθώσεις σε μικρά προβλήματα, όπως αναφέρεται στις σημειώσεις έκδοσης. Όπως συνηθίζεται με αυτές τις μηνιαίες ενημερώσεις, έχουν επίσης προστεθεί μέτρα ασφαλείας για επιπλέον προφύλαξη.

σφάλματα

Το περίεργο σφάλμα, κατά το οποίο η προφύλαξη οθόνης δεν ενεργοποιείται και η λειτουργία αναστολής λειτουργίας δεν είναι δυνατή, επεκτείνεται πέρα από τα χειριστήρια παιχνιδιών και στα συστήματα ελέγχου πτήσης. Οι χρήστες των Windows 10 ταλαιπωρούνται συχνά από αυτό το πρόβλημα εδώ και χρόνια και υπάρχουν αμέτρητες αναφορές στο διαδίκτυο για το ίδιο πρόβλημα.

Αυτή η διόρθωση μπορεί να καθυστέρησε λίγο, αλλά η Microsoft κατάφερε επιτέλους να την κυκλοφορήσει. Ας ελπίσουμε ότι τα Windows 10 θα μπορέσουν να εφαρμόσουν αυτή τη διόρθωση άμεσα, καθώς πολλοί από τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα στο διαδίκτυο φαίνεται να ενθαρρύνονται να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους σε Windows 11 ή να παρακινούνται τελικά αρκετά από τη διόρθωση.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το preview update Windows 11 KB5022360 με 15 βελτιώσεις

Με την τρέχουσα οικονομική πίεση και την αύξηση των τιμών, δεν είναι δυνατόν οι gamers να σπαταλούν χρήματα αφήνοντας τα συστήματά τους να λειτουργούν ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS