ΑρχικήHow ToΠώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Quiet στο Instagram

Πώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Quiet στο Instagram

Η Meta παρουσιάζει την αξιοσημείωτη λειτουργία Quiet mode στο Instagram! Με τη λειτουργία Quiet Mode, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν όλες τις ειδοποιήσεις push στην εφαρμογή και να απολαύσουν μια ήρεμη εμπειρία. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ψηφιακού σας περιβάλλοντος χωρίς διακοπές. Αυτή η λειτουργία δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες να περιορίσουν τη χρήση του Instagram και να προωθήσουν πιο υγιεινές συνήθειες.

Δείτε επίσης: Το Instagram λανσάρει το «quiet mode» για να κάνετε ένα διάλειμμα από το app

Quiet

Ωστόσο, η σίγαση των ειδοποιήσεων είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης. Αυτή η λειτουργία προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτό. Για παράδειγμα, όταν κάποιος προσπαθεί να σας στείλει ένα μήνυμα, τον ειδοποιεί αν ο χρήστης δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμα. Επιπλέον, στο προφίλ του χρήστη θα εμφανίζεται ένα ευδιάκριτο εικονίδιο Quiet για να του υπενθυμίζει ότι βρίσκεται σε αυτή τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Αν ψάχνετε για ένα διάλειμμα από το Instagram ή έχετε αποφασίσει να περιορίσετε τη χρήση του, τότε η λειτουργία Quiet είναι η ιδανική για εσάς. Ακολουθούν μερικά βήματα για το πώς να την ενεργοποιήσετε σε χρόνο μηδέν!

Δείτε ακόμα: Instagram και Facebook εισάγουν περισσότερα όρια στη στόχευση εφήβων με διαφημίσεις

Instagram

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την τρέχουσα έκδοση του Instagram στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας είτε το Google Play Store είτε το Apple App Store. Δυστυχώς, η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες χώρες αυτή τη στιγμή, οπότε πρέπει να ελέγξετε εάν ανήκετε σε αυτές.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Quiet στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Ανοίξτε την ενημερωμένη εφαρμογή Instagram στο smartphone σας
  2. Αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας, πατώντας το εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής κα, στη συνέχεια, επιλέξτε τις τρεις οριζόντιες μπάρες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά πλευρά.
  3. Επιλέξτε Settings → Notifications → Quiet mode

Δείτε επίσης: Το Instagram αφαιρεί το Shop από τη γραμμή πλοήγησης

Για να το ενεργοποιήσετε, απλά ενεργοποιήστε το διακόπτη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS