ΑρχικήHow ToWhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server

WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server

Το WhatsApp έχει αναπτύξει τη λειτουργία proxy, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης στην πλατφόρμα, ακόμη και αν οι κυβερνήσεις επιβάλλουν λογοκρισία στο διαδίκτυο. Δεν είστε σίγουροι πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp με σύνδεση proxy; Ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός!

Το WhatsApp εισήγαγε την προηγμένη λειτουργία proxy, καθιστώντας την προσβάσιμη σε συσκευές Android, iOS και desktop. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους ακόμη και όταν αντιμετωπίζουν περιορισμένη ή αποκλεισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο λόγω μιας ατυχούς διακοπής της υπηρεσίας – ή ακόμη χειρότερα κυβερνητικής λογοκρισίας της επικοινωνίας. Με τη βοήθεια αυτής της λειτουργίας για το WhatsApp τώρα μπορείτε εύκολα να μείνετε σε επαφή χωρίς ανησυχία!

WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server
WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server

Αν υποφέρετε από διακοπές στο Internet στην περιοχή σας, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε proxy servers για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp; Αυτοί οι servers δημιουργούνται από εθελοντές και οργανισμούς που θέλουν να βοηθήσουν άλλους με ασφαλή και απεριόριστη επικοινωνία.

Πώς να βρείτε proxy servers για το WhatsApp

Αντιμετωπίζετε τακτικές διακοπές στο διαδίκτυο; Μην ψάχνετε άλλο – μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση και να αποθηκεύσετε πολλαπλές διευθύνσεις proxy server μέσω αξιόπιστων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης ή μηχανών αναζήτησης. Ευτυχώς, πολλοί εθελοντές είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν και να μοιραστούν αυτά τα proxy στο διαδίκτυο προς όφελος όλων!

Δείτε επίσης: WhatsApp: Για ποιους λόγους μπορεί να αποκλειστείτε από το app;

Είναι απαραίτητο να αποθηκεύετε διάφορες διευθύνσεις proxy servers για πολλούς λόγους. Πολύ συχνά, συγκεκριμένοι proxy servers μπλοκάρονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και έτσι σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα δίκτυο, μπορείτε να εισέλθετε σε μια άλλη σύνδεση αντί αυτού.

Πώς να συνδεθείτε σε ένα WhatsApp proxy σε Android

  • Ενημερώστε ή κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp.
  • Ανοίξτε το WhatsApp> καρτέλα Chats> Settings > Storage and Data > Proxy
  • Τώρα πατήστε use proxy και εισαγάγετε μια διεύθυνση proxy στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.
  • Πατήστε Save.
  • Μόλις η σύνδεση είναι επιτυχής, το WhatsApp θα σας εμφανίσει ένα checkmark.
WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server
WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server

Πώς να συνδεθείτε σε ένα WhatsApp proxy στο iPhone

  • Πηγαίνετε στο WhatsApp Settings> Storage and Data > Proxy.
  • Πατήστε use Proxy.
  • Εισαγάγετε τη διεύθυνση proxy και πατήστε save για να συνδεθείτε.

Πώς να δημιουργήσετε proxy WhatsApp

Αν φιλοδοξείτε να βοηθήσετε αυτούς που έχουν ανάγκη δημιουργώντας έναν proxy server, αυτό είναι εύκολα εφικτό! Το μόνο που απαιτείται είναι οι θύρες 80, 443 ή 5222 στον server και ένα διατιθέμενο όνομα domain(ή subdomain) που οδηγεί στη διεύθυνση IP σας. Βρείτε λεπτομερή τεκμηρίωση και πηγαίο κώδικα για αυτό το εγχείρημα στο GitHub με ευκολία.

Το WhatsApp παρακαλεί τους χρήστες του να μοιράζονται διακριτικά διευθύνσεις proxy με όσους δεν μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την πλατφόρμα.

WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server
WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server

Ειδικότερα, η χρήση μιας σύνδεσης proxy WhatsApp δεν επηρεάζει την ασφάλεια και το απόρρητο που προσφέρει η πλατφόρμα που ανήκει στη Meta. Τα κρυπτογραφημένα end-to-end μηνύματα, οι κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις εξασφαλίζονται με τις ασφαλείς συνδέσεις που πραγματοποιούνται. Όλα τα δεδομένα σας θα παραμείνουν μεταξύ αυτών με τους οποίους επικοινωνείτε – δεν θα εμφανίζονται ούτε στο WhatsApp, ούτε καν στους servers meta/proxy! Έχετε υπόψη σας όμως: η χρήση proxy τρίτων σημαίνει ότι μοιράζεστε τη διεύθυνση IP σας μαζί τους, καθώς δεν παρέχονται απευθείας από το Whatsapp.

Δείτε επίσης: Η νέα εγγενής εφαρμογή Mac του WhatsApp είναι τώρα σε open beta

Ένα proxy server είναι ένας τύπος server που ενεργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ εσάς και του Διαδικτύου, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ασφαλή πρόσβαση σε ιστότοπους και εφαρμογές, προστατεύοντας παράλληλα την ταυτότητα και τα δεδομένα τους.

Πηγή: indiatoday.in

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS